Zoekt u een nieuwe caravan? Peelo ligt op 40 minuten rijden van ons grote Caravan Centrum. Bij ons vindt u zowel nieuwe caravans als occasion modellen. Wij zijn officiële dealer van merken als Hobby, Fendt, Sprite en Sterckeman.

Kom gezellig bij ons langs en laat u verrassen met ons ruime assortiment. Alle benodigdheden en accessoires die u nodig kunt hebben vindt u bij ons caravan centrum dichtbij Peelo.


Het caravan centrum dichtbij Peelo

Er is een caravan centrum dichtbij Peelo waar u heen kunt gaan en alles kunt vinden voor uw vakantie. Op 40 minuten rijden vindt u een grote showroom waar u een hele middag rond kunt lopen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring, hierdoor kunnen wij u goed adviseren.

Wilt u een adviesgesprek? Wij snappen dat er veel komt kijken bij het aanschaffen van een nieuwe caravan. U wilt zorgen dat het een goede kwaliteit is voor een betaalbare prijs. Daarbij komen ook allerlei andere zaken kijken, zoals een caravanverzekering en een financiering.

Caravan Peelo

Nieuwe of occasion caravans bij Peelo

Gaat u voor een nieuwe of occasion caravan? In de buurt van Peelo vindt u ons caravan centrum, waar u een ruim assortiment aan caravans kunt vinden. Wij zijn de officiële dealer van onder andere: Hobby, Fendt, Sprite en Sterckeman. Deze grote en populaire merken hebben veel verschillende modellen. Hierdoor is er altijd één geschikt voor uw wensen.

Ook tweedehands caravans vindt u bij Caravan Centrum Emmen, dichtbij Peelo. Ondanks dat het occasions zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken om de kwaliteit. Onze modellen worden allemaal afgeleverd met een BOVAG onderhoudskeuring en een jaar garantie (bij besteding van minimaal €3.500,-). Hierdoor weet u zeker dat u een goede caravan koopt, ook wanneer deze niet nieuw is.  

Nieuwe of occasion caravans dichtbij Peelo

Vind alles bij onze kampeerwinkel en caravanwinkel

Naast caravans vindt u bij ons ook alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en onbezorgde vakantie. Gaat u naar een warm land? Zorg er dan voor dat uw caravan airco en een koelkast bevat. Hierdoor blijven u en uw boodschappen koel. Mocht het ’s avonds afkoelen dan kunt u ook een kachel aanschaffen om warm te blijven.

U kunt zonnepanelen op uw caravan plaatsen om ervoor te zorgen dat u altijd stroom heeft. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een tv van stroom voorzien. Een populair voorwerp die niet mag ontbreken tijdens uw vakantie is een voortent. Daarmee maakt u uw leefruimte nog groter.

Kampeerwinkel en caravanwinkel

Koop uw nieuwe caravan dichtbij Peelo bij ons Caravan Centrum

U koopt uw nieuwe caravan in de buurt van Peelo bij ons Caravan Centrum. U zult versteld staan van de vele benodigdheden die u bij ons vindt. Hier kunt u de hele dag heerlijk rondlopen en alvast fantaseren over uw vakantie. Bij ons vindt u altijd een model die bij u past.

Wilt u langskomen? Dit kan tijdens de openingstijden, maar ook daarbuiten. Maak een afspraak via info@cc-emmen.nl of bel naar 0591 62 85 30. Wij zorgen er dan voor dat de deuren voor u open staan en er een kopje koffie klaar staat. Wij kunnen u voorzien van alle informatie die u nodig heeft en wie weet rijdt u binnenkort met uw nieuwe caravan Peelo binnen!

Caravan Centrum dichtbij Peelo