Bent u op zoek naar een caravan? Wolvega is binnen een uurtje rijden van het grootste caravan centrum in Noord-Nederland! Kom langs in onze showroom in Emmen en ontdek een uitgebreide selectie nieuwe en tweedehands caravans van gerenommeerde merken. Bij ons vindt u de perfecte caravan in Wolvega!


Koop uw caravan in de nabijheid van Wolvega

Bent u een enthousiaste kampeerder die op zoek is naar een prachtige caravan? In Wolvega is er geen gespecialiseerde caravan dealer zoals Caravan Centrum Emmen. Met meer dan dertig jaar ervaring en een ruime voorraad van meer dan honderd caravans, zijn wij ervan overtuigd dat we u kunnen helpen bij het vinden van uw ideale caravan.

Bovendien bieden wij niet alleen caravans aan, maar ook een breed scala aan accessoires en benodigdheden voor een complete en comfortabele kampeerervaring! Hoewel Wolvega absoluut mooi is, bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om caravans!


Wij hebben uw droomcaravan!

In onze showroom kunt u een uitgebreid assortiment aan caravans bekijken! Met meer dan 30 jaar ervaring staan onze specialisten klaar om u te assisteren bij het vinden van uw ideale caravan in Wolvega. Of u nu kiest voor een gloednieuwe caravan of een tweedehands model uit onze gebruikte voorraad, wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen.

Kom snel langs vanuit Wolvega! Bij ons is er een overvloed aan caravans en staat de koffie altijd voor u klaar!

Occasion caravans in Wolvega

Op zoek naar een alternatief voor een nieuwe caravan? Bij Caravan Centrum Emmen bieden we naast gloednieuwe modellen ook een uitgebreid assortiment aan tweedehands caravans. Deze occasion caravans verkeren nog steeds in uitstekende staat en zullen u veel kampeerplezier bieden!


Het feit dat een caravan tweedehands is, betekent niet dat u er minder van kunt genieten of dat de kwaliteit slechter is! Elk van onze tweedehands caravans wordt grondig gekeurd door onze caravan experts volgens de strikte Bovag-onderhoudsnormen. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een caravan vanaf €3.500,- een gratis Bovag-garantie van één jaar. Kom snel langs voor een voordelige caravan en wie weet kunt u binnenkort met uw droomcaravan door het prachtige Wolvega reizen!

Alles voor uw comfortabele caravanervaring in Wolvega

Naast nieuwe en tweedehands caravans vindt u bij ons een uitgebreid scala aan accessoires en benodigdheden voor uw caravan, zoals:

  • Caravan luifels
  • Caravan tenten
  • Caravan voortenten
  • Caravan movers
  • Caravan Interieurs
  • Caravan koelkast
  • Caravan airco’s
  • En nog veel meer…

Met ons gevarieerde aanbod heeft u talloze mogelijkheden om uw caravan compleet en comfortabel uit te rusten. En onze dienstverlening eindigt niet na uw aankoop! U kunt ook bij ons terecht voor onderhoudsbeurten en reparaties aan uw caravan. Wolvega, wij heten u van harte welkom in onze showroom, waar uw caravandromen werkelijkheid kunnen worden!