Bent u op zoek naar een splinternieuwe of tweedehands caravan? Vroomshoop ligt vlakbij de grootste caravan dealer van Drenthe. Binnen 45 minuten rijdt u namelijk naar Caravan Centrum Emmen. Hier vindt u een zeer uitgebreide showroom, campingwinkel en caravan servicepunt!Kom vanuit Vroomshoop langs in onze showroom voor uw nieuwe caravan!

Op zoek naar een caravan nabij Vroomshoop? De showroom van Caravan Centrum Emmen is erg uitgebreid. U vindt hier een ruim aanbod van de allernieuwste modellen caravans. Wij zijn officiële dealer van de volgende merken: 

  • Sprite
  • Hobby
  • Fendt Caravan

Wij blijven ons aanbod aanvullen met caravans met de nieuwste technologieën en functionaliteiten. Caravan liefhebbers vinden het vaak ook erg leuk om de nieuwste modellen bij ons te bekijken en op de hoogte te blijven van de laatste trends.


Gaat u voor een nieuwe caravan of een occasion? 

Bij Caravan Centrum Emmen vindt u dus een ruim aanbod nieuwe caravans in onze showroom. Maar daarnaast hebben wij ook standaard een aanbod van meer dan 100 tweedehands caravans. Ook deze kunt u van binnen en buiten bekijken. 

Alle tweedehands modellen zijn van goede kwaliteit en voorzien van onderhoud. Wij zijn BOVAG gecertificeerd en RDW-erkend. Wij zorgen er dus te allen tijden voor dat de caravans die door ons worden geleverd voldoen aan deze standaarden. U vertrekt bij ons dus altijd met een veilig en vertrouwd gevoel met uw nieuwe caravan of occasion.

caravan Smilde

Neem vanuit Vroomshoop direct ook een kijkje in onze campingwinkel

Wanneer u vanuit Vroomshoop bij ons langskomt voor uw eigen caravan of een nieuwe caravan, is het wel prettig dat u alles onder één dak vindt. Neem daarom bij uw bezoek aan onze showroom ook een kijkje in onze campingwinkel. Hier vindt u alle benodigdheden voor uw vakantie met uw caravan. Denk hierbij aan alles op het gebied van caravan accessoires, caravanonderdelen en caravaninterieur

Bent u op zoek naar een voortent voor uw huidige of nieuwe caravan? Ook deze vindt u in onze campingwinkel. Denk hierbij aan voortenten van Isabella, Unico, Dorema en Thule (luifels).

kampeerwinkel en campingwinkel vlakbij Smilde

Caravan onderhoud en aanvullende diensten van zeer hoge kwaliteit

We zijn er bij Caravan Centrum Emmen niet alleen om u een caravan te verkopen! Wij bieden ook diverse aanvullende diensten waarvoor u het hele jaar door bij ons terecht kan. Dit zijn de diensten die wij aanbieden: 

  • Caravan reparatie;
  • Caravan onderhoud;
  • Caravan schadeherstel;
  • BOVAG caravan keuring;
  • Uw oude caravan laten inkopen door CC Emmen;
  • Ondersteuning bij caravan financiering en caravanstalling.

Dus mocht u problemen hebben met uw huidige caravan of onderhoud willen uitvoeren aan uw caravan, dan helpen wij u graag verder! Zoals gezegd zijn wij BOVAG gecertificeerd en RDW-erkend. Dit geeft u de garantie dat wij u hoge kwaliteit leveren.

Heeft u een caravan in Vroomshoop maar wilt u hiervan af of wilt u deze inruilen? Wij kijken graag met u mee naar de waarde van uw caravan en de mogelijkheden voor het laten inkopen van uw caravan door Caravan Centrum Emmen. 

aanvullende caravanservices vlakbij Smilde

De meeste mensen gebruiken hun caravan het grootste deel van het jaar niet. In deze periode heeft u een caravanstalling nodig. Caravan Centrum Emmen helpt u graag verder. Vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden! 


Wij zien u vanuit Vroomshoop graag snel bij Caravan Centrum Emmen!

Kom langs vanuit Vroomshoop in onze showroom voor uw nieuwe caravan of het inruilen van uw huidige caravan! Met ruim 30 jaar ervaring in de caravanbranche is de kans groot dat wij hebben waar u naar zoekt.

Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag standaard geopend van 08:30 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Mocht u toch liever buiten deze openingstijden willen langskomen, dan is dit geen probleem. Neem even contact met ons op om een afspraak in te plannen! U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0)591628530, of een e-mail te sturen naar info@cc-emmen.nl.

caravan Smilde kopen