Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Caravan? Veenwouden is een plaats waar regelmatig klanten vandaan komen! Als grootste caravandealer van het noorden hebben wij namelijk voor iedere caravanliefhebber een interessant aanbod! Dus twijfel niet langer en kom vanuit Veenwouden naar Caravan Centrum Emmen!Caravan Veenwouden: neem een kijkje in onze showroom!

Bij Caravan Centrum Emmen hebben wij een uitgebreide showroom met de meest nieuwe caravan modellen. Als officiële dealer van Sprite, Hobby en Fendt Caravan, zorgen wij dat ons aanbod up-to-date is! Met ruim 30 jaar ervaring als caravandealer, weten wij precies waar men naar op zoek is. Caravanliefhebbers vinden het daarom erg leuk om in onze showroom naar de nieuwste modellen te komen kijken. 

De nieuwste modellen zijn natuurlijk voorzien van de nieuwste technologie en trends. Maar ook tweedehands caravans zijn vaak een goede optie! Ons aanbod bestaat standaard uit meer dan 100 tweedehands caravans. Ook deze varianten kunt u natuurlijk uitgebreid bekijken! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u rond te leiden of uw vragen te beantwoorden. Zo is een ritje vanuit Veenwouden voor een caravan altijd de moeite waard!


Caravan Centrum Emmen is dé erkende caravandealer van het Noorden

Caravan Centrum Emmen is een RDW-erkende caravandealer. Daarnaast zijn wij BOVAG gecertificeerd. Wij zorgen er dus voor dat alle caravans die wij verkopen, conform de standaard van de RDW en BOVAG de weg op gaan. 

Maar ook wanneer u op zoek bent naar een bedrijf waar u bijvoorbeeld onderhoud aan uw huidige caravan kan laten uitvoeren, bent u bij ons aan het juiste adres. Caravan Centrum Emmen heeft namelijk een professioneel caravan servicepunt. Hier kunt u voor de volgende zaken bij ons terecht: 

  • Caravan reparatie
  • Caravan onderhoud
  • Caravan schadeherstel
  • BOVAG caravan keuring
  • Uw oude caravan laten inkopen door CC Emmen
  • Ondersteuning bij caravan financiering en caravanstalling

Heeft u vragen over ons caravan servicepunt? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon!

caravan Smilde


We hanteren reguliere openingstijden van dinsdag tot en met vrijdag, van 08:30 tot 17:30 uur, en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Indien deze tijden niet passen, staan we open voor afspraken buiten deze uren. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken! U kunt ons bereiken via telefoon op +31(0)591628530, of per e-mail via info@cc-emmen.nl.


Vanuit Veenwouden op zoek naar een plek waar u alles voor uw caravan vindt? 

Het is prettig wanneer u vanuit Veenwouden bij één plek terecht kunt voor alles voor uw caravan. Bij ons vindt u daarom naast een showroom en een servicepunt ook een campingwinkel! In deze winkel vindt u alle aanvullende benodigdheden voor in en om uw caravan. Denk hierbij aan caravaninterieur, caravan accessoires en caravanonderdelen. Dit assortiment varieert van airco’s tot spiegels en van fietsendragers tot meubilair. 

Ook voor een nieuwe voortent kunt u bij ons terecht. Een voortent zorgt ervoor dat u droog en overdekt meer ruimte heeft tijdens uw reis. Wij bieden voortenten van verschillende merken, de meest populaire merken zijn: 

  • Isabella
  • Unico
  • Dorema
  • Thule (luifels) 

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten en daarom verkopen we uitsluitend producten van hoge kwaliteit.


Kom vanuit Veenwoudem langs voor de mooiste caravans en alles eromheen! 

Vele mensen gingen u al voor! Kom vanuit Veenwouden langs voor nieuwe caravans of onderhoud van uw huidige caravan. U vindt alles waar u naar op zoek bent bij ons onder één dak. Onze medewerkers zijn professionele specialisten en helpen u met alles wat met caravans te maken heeft! 

Heeft u vragen over ons assortiment of onze diensten? Neem gerust voorafgaand aan uw bezoek contact met ons op. Op deze manier weet u zeker dat uw ritje met of voor uw caravan vanuit Veenwouden de moeite waard is!

caravan Smilde kopen