Op zoek naar uw droom caravan? Olst ligt in Overijssel, waar veel caravandealers zijn. Maar heeft u uw droom caravan nog niet gevonden? De grootste caravandealer van het Noorden helpt u graag verder! Via de N34 rijdt u binnen een uur en 15 minuten vanaf Olst naar Caravan Centrum Emmen waar uw droom caravan op u staat te wachten!Caravan Olst kopen

Met al ruim 30 jaar ervaring in de caravan branche weten wij precies hoe wij uw droomcaravan kunnen vinden. Caravan Centrum Emmen is een officiële dealer van Sprite, Hobby en Fendt Caravan. U vindt daarom altijd de meest nieuwe modellen in onze showroom. Veel caravanliefhebbers vinden het dan ook erg leuk om deze modellen bij ons te bekijken en zich te laten inspireren door de nieuwste trends. De nieuwste modellen zijn uiteraard voorzien van de meest nieuwe technologieën en slimmigheden.


Ook uw occasion caravan vindt u bij Caravan Centrum Emmen 

Naast nieuwe caravans vindt u ook caravan occasions in ons aanbod. Alle occasions die bij ons worden aangeboden zijn in goede staat en zijn voorzien van het nodige (BOVAG) onderhoud. Denk hierbij aan een onderhoudsbeurt en BOVAG caravangarantie (één jaar). Dus ook wanneer u een tweedehands caravan bij ons koopt, gaat u met hetzelfde veilige gevoel de weg op als wanneer u een geheel nieuwe caravan koopt. 

Ons aanbod tweedehands caravans bestaat standaard uit meer dan 100 occasions. Ook deze kunt u bij ons rustig van binnen en buiten bekijken. Onze specialisten staan te allen tijde klaar om uw vragen te beantwoorden. Zo zorgen wij ervoor dat uw ritje vanuit Olst meer dan de moeite waard zal zijn.

caravan Smilde

Dichtbij Olst alles voor uw caravan en vakantie onder één dak!

Wanneer u vanuit Olst vertrekt voor uw caravan, is het fijn wanneer u direct alles onder één dak vindt. Naast onze showroom vindt u daarom bij ons ook een campingwinkel! Het aanbod van onze campingwinkel is zeer uitgebreid. Zo vindt u hier alle aanvullende benodigdheden voor uw caravan. Dit zijn onder andere caravanonderdelen, caravaninterieur en caravan accessoires. Denk hierbij aan caravan airco’s, caravan movers, caravan spiegels en fietsendragers voor aan uw caravan. 

Ons aanbod voortenten is ook zeer uitgebreid en is ook te bekijken in onze showroom. Wij verkopen voortenten van veel verschillende merken. De meest populaire merken zijn: 

  • Isabella
  • Unico
  • Dorema
  • Thule (luifel) 

Wij bieden uitsluitend producten van hoge kwaliteit zodat u tijdens uw vakantie voorzien bent van producten waar u op kan vertrouwen.

kampeerwinkel en campingwinkel vlakbij Smilde

Ook voor aanvullende caravan services bent u welkom bij Caravan Centrum Emmen

Niet alleen voor nieuwe caravans en aanvullende producten bent u bij Caravan Centrum Emmen aan het goede adres! Vanuit Olst kunt u voor verschillende aanvullende diensten bij ons terecht, namelijk: 

  • Caravan reparatie;
  • Caravan onderhoud;
  • Caravan schadeherstel;
  • BOVAG caravan keuring;
  • Uw oude caravan laten inkopen door CC Emmen;
  • Ondersteuning bij caravan financiering en caravanstalling.

Wij zijn een BOVAG gecertificeerd en RDW-erkende caravandealer. Wij zorgen ervoor dat zowel nieuwe caravans als caravans die al een eigenaar hebben veilig de straat op kunnen. 


Kom vanuit Olst gerust een keer langs in onze showroom!

U bent meer dan welkom vanuit Olst om uw droomcaravan te vinden in onze showroom of uw huidige caravan bij ons in te ruilen. Door onze jarenlange ervaring en ruim assortiment in zowel nieuwe caravans als occasions, kunnen wij u in de regio Overijssel en de rest van Noord-Oost-Nederland het beste adviseren.

Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag standaard geopend van 08:30 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Mocht u toch liever buiten deze openingstijden willen langskomen, dan is dit geen probleem. Neem even contact met ons op om een afspraak in te plannen! U kunt ons bereiken door te bellen naar +31(0)591628530, of een e-mail te sturen naar info@cc-emmen.nl.

caravan Smilde kopen