Bent u op zoek naar een nieuwe caravan in Drachten? Binnen een uurtje bent u bij het grootste caravancentrum van Noord-Nederland, Caravan Centrum Emmen! Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Emmen, waar u een gevarieerde selectie van zowel nieuwe als tweedehands caravans van gerenommeerde merken kunt ontdekken. Bij ons vindt u de perfecte caravan die past bij uw wensen en behoeften in Drachten!


Vindt uw ideale caravan in de buurt van Drachten

Bent u een gepassioneerde kampeerliefhebber die verlangt naar een prachtige caravan? In Drachten ontbreekt het aan een gespecialiseerde caravan dealer zoals Caravan Centrum Emmen. Met meer dan dertig jaar ervaring en een ruime voorraad van meer dan honderd caravans, verzekeren wij u dat we u kunnen helpen bij het vinden van uw droomcaravan.


Bovendien bieden wij niet alleen caravans aan, maar ook een uitgebreid scala aan accessoires en benodigdheden om uw kampeerervaring compleet en comfortabel te maken! Hoewel Drachten zeker charmant is, is ons caravan centrum dé bestemming als het gaat om de wereld van caravans!

caravan-drachten

Ontdek uw droomcaravan bij ons!

In onze showroom kunt u een uitgebreide collectie caravans bewonderen! Onze deskundige specialisten, met meer dan 30 jaar ervaring, staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van uw ideale caravan in Drachten. Of u nu kiest voor een fonkelnieuw model of een betrouwbare tweedehands caravan uit onze voorraad, wij zijn er om uw wensen te vervullen.


Breng snel een bezoek aan ons vanuit Drachten! Bij ons vindt u een overvloed aan caravans en staat er altijd een vers kopje koffie voor u klaar!

Kies voor een betrouwbare tweedehands caravan in Drachten

Als u de voorkeur geeft aan een alternatief voor een nieuwe caravan in Drachten, dan hebben wij de oplossing voor u! Naast gloednieuwe modellen bieden wij bij Caravan Centrum Emmen ook een uitgebreid assortiment betrouwbare tweedehands caravans aan. Deze occasion caravans verkeren nog steeds in uitstekende staat en bieden u volop kampeerplezier!


Maak uzelf geen zorgen dat een tweedehands caravan minderwaardig zou zijn. Elk van onze tweedehands caravans wordt uitvoerig gekeurd door onze caravan experts volgens de strenge Bovag-onderhoudsnormen. Om uw gemoedsrust te waarborgen, bieden wij tevens gratis Bovag-garantie voor een heel jaar bij aankoop van een caravan vanaf €3.500,-. Wacht niet langer en kom snel langs voor een voordelige caravan, zodat u binnenkort met uw droomcaravan door het prachtige Drachten kunt toeren!

Alles wat u nodig heeft voor een complete en comfortabele caravanervaring in Drachten

Naast nieuwe en tweedehands caravans vindt u bij ons een uitgebreid scala aan accessoires en benodigdheden voor uw caravan, zoals:

  • Caravan luifels
  • Caravan tenten
  • Caravan voortenten
  • Caravan movers
  • Caravan Interieurs
  • Caravan koelkast
  • Caravan airco’s
  • En nog veel meer…

Met ons gevarieerde assortiment heeft u eindeloze mogelijkheden om uw caravan aan te passen aan uw persoonlijke smaak en behoeften. En we gaan verder dan alleen de aankoop! Ook voor onderhoudsbeurten en reparaties van uw caravan kunt u bij ons terecht. Koop een nieuwe of gebruikte caravan in Drachten bij ons!