Mestic Dakairco RTA 2500

1596
Prijs inclusief BTW
 • Niet op voorraad

Belangrijkste voordelen

 • Koelt en verwarmt zeer efficiënt en snel
 • Instelbereik van 16 °C tot 30 °C
 • Inbouwafmetingen: 40 x 40 cm
 • Afmetingen: 101,8 x 65 x 25,9 cm (lxbxh)
 • Weegt 42,5 kg
 • Inclusief luchtverdeler

PRIJS IS EXCLUSIEF MONTAGE

Mestic Dakairco RTA 2500

Merk: Mestic

Geniet waar u ook bent van aangename temperaturen in uw voertuig met de Mestic dakairco. Met deze airconditioning is uw camper of caravan binnen de kortste keren perfect op temperatuur. De airco kan niet alleen koelen, maar ook verwarmen én ontvochtigen!

Altijd een aangename binnentemperatuur

De Mestic Dakairco voorziet elk voertuig van een uitstekend airconditioningsysteem. De krachtige airco brengt uw voertuig snel op de gewenste temperatuur, waardoor u optimaal van uw vakantie kunt genieten! Hij heeft een instelbereik van 16 °C tot 30 °C, zodat u het zo koel of warm in uw voertuig kunt maken als u wilt. De Mestic Dakairco is compact van formaat (101,8 x 65 x 25,9 cm). Zo heeft u op het dak nog ruimte om een zonnepaneel of dakkoffer te plaatsen. Verder hoeft u niet bang te zijn voor geluidsoverlast van de airco. Dankzij de laatste technologische ontwikkelingen is hij zeer stil, waardoor u in alle rust kunt ontspannen. U ontvangt de airconditioning inclusief luchtverdeler, dus in één keer heeft u al uw benodigdheden om te genieten van optimale temperaturen.

 

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

De Mestic dakairco is een gebruiksvriendelijke airco, waar u veel plezier aan zult beleven. U bedient hem eenvoudig met de bijbehorende afstandsbediening. In stappen van één graad stelt u de binnentemperatuur geheel naar uw voorkeur in. De airco heeft een softstartfunctie, waarmee probleemloos opstarten gegarandeerd wordt. Zelfs bij laag afgezekerde campings! De luchtstroom wordt gelijkmatig verdeeld tussen het voorste en achterste gedeelte van uw voertuig. Daarnaast is de airco voorzien van dimbare led-verlichting die ook werkt wanneer u de koel- of verwarmfunctie niet gebruikt. Met de Mestic dakairco profiteert u dus van veel gemakken.

De Mestic dakairco zorgt ervoor dat het klimaat in uw camper of caravan altijd afgestemd is op uw wensen. Met het grootste gemak maakt u het warmer, of juist kouder. Met deze airco in uw voertuig gaat u een heerlijke vakantie tegemoet!


Contact over dit product
  Wilt u meer weten? Of heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons

  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om
  Privacybeleid