Lees alles over de nieuwe modellen van het merk Fendt Caravan in 2023! Ieder jaar worden de caravans van Fendt voorzien van verbeteringen en innovaties. Fendt caravans staan bekend om hun imposante exterieur en opvallende achterkant. Bovendien kunt u van deze caravans een hoog afwerkingsniveau en betere isolatie dan de meeste concurrenten verwachten.

De nieuwe modellen van 2023 zijn voorzien van een gemoderniseerd exterieur, waaronder de voor- en achterkant. Lees hieronder verder over de verschillende nieuwe modellenreeksen van Fendt caravans in 2023!


Fendt caravan 2023 modellen

In 2023 zijn er twee reeksen verdwenen uit de Fendt catalogus: namelijk de Fendt Saphir en Opal. De Saphir wordt vervangen door de gloednieuwe Apero, wat de nieuwe instapserie wordt.

Dit zijn alle Fendt caravans die beschikbaar zijn in 2023:

 • Fendt Apero
 • Fendt Bianco Selection
 • Fendt Bianco Activ
 • Fendt Tendenza
 • Fendt Diamant

Lees hieronder verder voor meer informatie over deze nieuwe modellen.


Algemene veranderingen interieur en exterieur

De modellen van 2023 hebben een aantal aanpassingen gekregen aan het interieur en exterieur. Hieronder staan de grootste veranderingen op een rij.

Veranderingen interieur

 • Apero en Tendenza hebben nieuw meubeldesign en decor;
 • Alle series zijn voorzien van nieuwe gasstel en spoelbakken met glazen afdekkingen;
 • Tendenza en Diamant zijn voorzien van nieuwe compressorkoelkasten;
 • Apero en Bianco voorzien van nieuwe heftafels.

Veranderingen exterieur

 • Nieuw exterieur design;
 • Geoptimaliseerde disselbak;
 • Nieuwe stahoogte van 198 cm in alle series;

Apero, Bianco en Tendenza voorzien van nieuwe verlichting rondom én een nieuwe sandwich achterkant.


Fendt Apero

Hét nieuwe instapmodel van Fendt. De Apero is een moderne comfortabele vakantiewoning voorzien van alle basisbenodigdheden. Geniet van een gezellig samenzijn door middel van moderne meubelfronten en een groot aantal zitgroepindelingen. Droom zacht met heerlijke één- en tweepersoonsbedden of aantrekkelijke stapelbedvarianten. Het maken van smakelijke maaltijden is een fluitje van een cent met de aanwezigheid van hoge kwaliteit keukenuitrusting.

De Fendt Apero 2023 heeft zeven indelingen en is verkrijgbaar vanaf €29.950,-.


Fendt Bianco Selection

Voor een ontspannen en ongedwongen sfeer kiest u voor de Fendt Bianco Selection. Deze prachtige caravanreeks heeft natuurlijke kleuren voor een rustige en rustieke uitstraling. Qua zitgroepen heeft u ruim keuze. Ook kunt u kiezen uit diverse indelingen voor stapel-, eenpersoons-, en tweepersoonsbedden voor een heerlijke nachtrust.

De Fendt Bianco Selection 2023 heeft vijf indelingen en is verkrijgbaar vanaf €30.100,-.


Fendt Bianco Activ

De Fendt Bianco Activ is een sportieve caravan met extra veel opbergruimte. Kies uit een groot aantal zitgroepen, waaronder de populaire middenzitgroep. Ook qua bedden heeft u het voor het uitkiezen: ruim keuze uit tweepersoonsbedden, enkele bedden en stapelbedden. De keuken is uitgerust met alle belangrijke moderne apparatuur om een lekkere maaltijd mee te bereiden!

De Fendt Bianco Activ 2023 heeft elf indelingen en is verkrijgbaar vanaf €26.750,-.


Fendt Tendenza

De Fendt Tendenza modellen van 2023 zijn flink gemoderniseerd. Deze caravans zijn namelijk voorzien van nieuwe meubels in een klassiek-moderne stijl. U kunt kiezen uit twee interieurstijlen, namelijk Cannes (fraaie blauwe kleur en rechte rugkussens) of Studio-Line Vivara (lichtblauw op de zittingen en lichtgrijs voor de rugkussens). Alle bedden zijn voorzien van hoogwaardige 7-zone comfortschuimmatrassen voor optimaal comfort tijdens het slapen. Daarnaast zijn deze modellen voorzien van luxe badkamers om de dag fris mee te beginnen!

De Fendt Tendenza 2023 heeft zeven indelingen en is verkrijgbaar vanaf €33.200,-.


Fendt Diamant

De Fendt Diamant is uniek in alle opzichten. Deze tijdloze modellenreeks geeft u een elegant woongevoel. De zitgroepen in de Diamant hebben een ongekend zitcomfort dankzij de in hoogte verstelbare hoofdsteunen en binnenvering. Bovendien zijn de bedden voorzien van 7-zone klimaatcomfort schuimmatrassen. De luxe ervaring wordt compleet gemaakt met een vijfsterren keuken voorzien van moderne keukenapparatuur, waaronder ovens en slim-tower koelkasten.

De Fendt Diamant 2023 heeft drie indelingen en is verkrijgbaar vanaf €47.800,-.


Caravan Centrum Emmen heeft uw nieuwe Fendt Caravan 2023!

We nodigen u uit om langs te komen in onze showroom aan de Navigatiestraat 7-8 in Emmen. Hier kunt u alle nieuwe Fendt 2023 modellen in het echt komen bekijken. Ook vindt u hier de Fendt Caravans 2022. Onze openingstijden zijn als volgt:

 • Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:30 uur
 • Zaterdag: 09:00-17:00 uur

Wilt u toch liever in de avond komen? Geen probleem! Maak dan een afspraak. Wij zijn bereikbaar op het nummer +31(0)591628530 en per e-mail op info@cc-emmen.nl.

Voor de nieuwste Fendt Caravan 2023 modellen komt u natuurlijk naar CC Emmen!