Sterckeman


Een Sterckeman caravan wordt ontworpen en vervaardigd door Trigano VDL, in het Franse Ardèche. Het Franse merk Sterckeman is al meer dan 65 jaar uw partner voor een geslaagde vakantie. De fabrikant beschikt over 200.000m2 oppervlakte en meer dan 800 medewerkers. Hiermee is Trigano VDL een van de grootste in Europa op het gebied van productiefaciliteiten.

Sterckeman caravan

Sterckeman caravan

Een Sterckeman caravan is altijd comfortabel en innovatief. Deze caravans worden gekenmerkt door een eigentijds design, voorzien van alle gemakken en voor een betaalbare prijs. Ieder jaar worden er 10.000 voertuigen ontwikkeld. Hierbij wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste materialen.

Polyester is een van de materialen die wordt gebruikt voor deze caravans. Het is een sterk materiaal, welke niet rot en weerstand biedt tegen schokken, krassen, chemicaliën en olie. Ook worden uv-stralen en weersinvloeden in het algemeen door de hardheid van polyester verweerd.

XPS isolatie is de beste vorm van isolatie die u in uw caravan kan krijgen. Het is een dik en stevig schuim met een hoge geluid,- en warmte-isolatie. U vindt deze isolatie ook in onze caravans, waardoor u geen tocht of geluidsoverlast zult ervaren. Onze Sterckeman caravans hebben een waterdichtgarantie van 7 jaar. Hiermee garanderen wij dat onze kwaliteit net zo goed is als onze prijs.

Sterckeman caravan Easy

De modellen van Sterckeman

Wilt u een Sterckeman caravan kopen? U kunt kiezen uit verschillende modellen caravans, ieder met hun eigen voordelen. Alle uitvoeringen kennen de hoge kwaliteit in combinatie met de goede prijs. Wij leggen u per model uit wat de voordelen zijn.


Sterckeman Easy

De Sterckeman Easy is compact, licht en doordacht. Het is de ultieme basis uitrusting in combinatie met de scherpe prijs. De Easy komt ook in verschillende uitrustingen. Dit model is de ideale stap naar vele mooie reizen voor een goede prijs. De vier uitvoeringen zijn:

  • 390 CP
  • 420CP
  • 470 PE
  • 470 LJ

Het verschil zit in de afmetingen, gewichten en voornamelijk de inrichtingen van de Easy caravan.

Sterckeman Easy caravans

Sterckeman Startlett Comfort

De Sterckeman Startlett Comfort is voorzien van een hoog uitrustingsgehalte en een moderne uitstraling. Deze caravan bevat standaard een stabilisator, dakluik, boiler en comfortabele matrassen. Ook bij de Comfort zijn er verschillende varianten:

  • 420 CP
  • 400 CP
  • 450 LJ

Deze caravan is perfect wanneer u graag op vakantie gaat met comfort, maar wel een betaalbare versie wilt.

Sterckeman caravan Startlett Comfort

Sterckeman Startlett Graphite

De derde variant is de Sterckeman Startlett Graphite. Hij biedt alles wat u nodig heeft op vakantie. Een subliem interieur, vele gemakken en ondanks alle extra’s blijft het gewicht laag. Hierdoor kunt u met deze Starlett Graphite blijven toeren. Er zijn ook drie uitvoeringen verkrijgbaar van deze caravan. Zo zijn er de:

  • 390 CP
  • 430 CP
  • 470 CP

Al deze uitvoeringen zijn inclusief een uitgebreide basis. De Graphite is het begin van vele prachtige verhalen.

Sterckeman Startlett Graphite caravan

Sterckeman Evolution

Het meest uitgebreide model is de Sterckeman Evolution. Deze beschikt over het optimale aanbod voor de ervaren reizigers. De doordachte indelingen van deze caravan zorgt ervoor dat u zowel kan genieten van het exclusieve design als van de comfort en de veiligheid. Dit model heeft een complete standaarduitrusting. Alles wat in het interieur staat is van goede kwaliteit en dit model is klaar voor vele nieuwe reizen!


Er zijn twee verschillende uitrustingen binnen dit model, namelijk: 492 LJ en 520 CP. Het verschil zit in de indeling van de caravan in combinatie met verschillende maten en gewichten.

Sterckeman caravan Evolution

Sterckeman caravan kopen bij Caravan centrum Emmen

Wilt u een Sterckeman caravan kopen? Bij Caravan centrum Emmen bent u aan het goede adres voor deze kwalitatieve en betaalbare caravans. Bent u er nog niet helemaal over uit? Kom dan naar onze showroom en bekijk de verschillende Sterckeman 2020 en Sterckeman 2021 modellen in het echt.

Een Sterckeman caravan is het begin van vele prachtige vakantieverhalen.

Sterckeman Evolution caravan