Ook in 2022 steekt Sprite Caravan de vertrouwde modellen weer in een nieuw jasje. Alle Sprite modellen zijn tijdloze verschijningen. Veiligheid staat bij het produceren van de Sprite caravans voorop. De caravans worden geproduceerd in de productiefaciliteit van Engelse producent Swift Group Limited. De beste materialen en modernste productiemethoden zorgen ervoor dat u optimaal van een Sprite Caravan kan genieten.

Met een Sprite caravan gaat u zorgeloos op avontuur. Alle Sprite caravans worden gebouwd met de SMART++ opbouwmethode. Zowel de binnenzijde als de buitenzijde van deze caravans worden voorzien van een polyester laag, waardoor de caravans bestand zijn tegen vocht en steenslag. De constructie van de caravans worden niet gemaakt van hout maar van polyurethaan. Hierdoor zijn de caravans beter bestand tegen vochtinwerking, ontstaat een sterkere basis en is de caravan lichter. Met de Sprite 2022 gaat u met een gerust hart op avontuur!


Sprite caravan 2022 modellen

Net als voorgaande jaren bestaat de Sprite caravan serie uit de volgende modellen:

  • Sprite Basecamp
  • Sprite Alpine Sport
  • Sprite Mondial SE
  • Sprite Cruzer SR

Onbezorgd op vakantie doet u met een Sprite caravan!

Sprite Caravans 2022

Sprite Basecamp 2022

Het uiterlijk van de Sprite Basecamp 2022 geeft het al aan: dit is een caravan voor de avonturier. Dit model is namelijk uitgerust met een aerodynamische daklijn, een sportief buitendesign en ruige spoilers.

Door de ruime deur aan de achterzijde van de caravan is het gemakkelijk om fietsen of surfplanken mee te nemen. Het interieur sluit overigens volledig aan op het avontuurlijke karakter van deze caravan. En dit zonder concessies te doen aan comfort.

In 2022 is er, naast de Basecamp 2 en Basecamp 4, een nieuwe variant bij gekomen: de Basecamp 6. Het aantal slaapplaatsen wordt per model aangegeven met een getal.

Sprite Basecamp 2022

Sprite Alpine Sport 2022

Dit model is al jaren op rij zeer populair. Dit komt doordat de sportieve kenmerken gecombineerd worden met extra comfort en een aantrekkelijk uiterlijk. Het aerodynamische front, kussens met binnenvering, dik koudschuim matras en vast bedden onderstrepen dit.

In 2022 is de Sprite Alpine Sport verkrijgbaar in 3 verschillende varianten. De varianten zijn: 370 EK, 420 CT en 470 CF. Deze caravans zijn geschikt voor twee tot vier personen.

Sprite Alpine Sport 2022

Sprite Mondial SE 2022

Het model Sprite Mondial SE 2022 combineert sportiviteit, comfort en luxe. Dit model is voorzien van veel licht door de uitgebreide raampartijen, een ruime keuken met luxe bakoven en elektrische verwarming.

Met dit model neemt u moderne luxe mee op vakantie. Ingebouwde bluetooth speakers, vaste bedden met matrassen van hoge kwaliteit en warmwatervoorziening.

De Sprite Mondial SE is dit jaar verkrijgbaar in drie verschillende varianten: 420 SE, 470 SE en 490 SE. Deze caravans zijn geschikt voor twee tot vier personen.

Sprite Mondial SE 2022

Sprite Cruzer SR 2022

De Sprite Cruzer SR is ook in 2022 de meest volledig uitgeruste caravan van het succesvolle merk Sprite Caravans. Dit jaar zijn er geen nieuwe indelingen op de markt gekomen. Wel blijft Sprite met deze caravan de trend zetten. Het luxueuze gevoel wat u krijgt bij het betreden van dit model is ongekend. Dit model is standaard uitgerust met top slaapplekken en ruime badkamer.

Ongeacht voor welke variant u kiest, zit u er zeer comfortabel bij. De Sprite Cruzer caravans zijn uitgerust met een Truma Combi unit, welke voor warm water en verwarming zorgt. Ook op technologische gadgets is niet bezuinigd.

De Sprite Cruzer is verkrijgbaar in de volgende indelingen: 460 SR, 480 SR, 492 SR, 495 SR, 520 SR, 550 SR en 635 SR.

Sprite Cruzer SR 2022

Bij Caravan Centrum Emmen vindt u de nieuwste Sprite 2022 modellen

U vindt alle nieuwe 2022 modellen van het merk Sprite Caravans in onze showroom! U vindt ons aan de Navigatiestraat 7-8 in Emmen. Op werkdagen zijn we geopend van 08:30 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Past dit u niet? Wij openen onze deuren ook graag in de avonduren voor u. Neem contact met ons op om een afspraak te maken! We zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)591628530 en per e-mail op info@cc-emmen.nl.

Kom voor uw nieuwe Sprite Caravan in 2022 langs bij CC Emmen!