De nieuwe Sterckeman caravans van 2023 vindt u bij Caravan Centrum Emmen. Het Franse caravanmerk Sterckeman staat al meer dan 75 jaar bekend om het produceren van hoge kwaliteit caravans. Meer weten? Lees dan hieronder verder over de nieuwste 2023 caravans van Sterckeman.


Sterckeman caravan 2023 modellen

In 2023 zijn er geen nieuwe Sterckeman caravans bijgekomen. Echter betekent dit niet dat het huidige assortiment geen updates heeft ontvangen. Innovatie, comfort en design stonden voorop dit jaar. Dit zijn alle Sterckeman caravans die beschikbaar zijn in 2023:

  • Sterckeman Easy: een compacte caravan die licht in gewicht is. Voorzien van een basisuitrusting. Het perfecte instapmodel, dus! Komt in drie indelingen.
  • Sterckeman Easy Comfort: een robuust model met meer focus op een luxe design en functionele extra’s. Meer comfortabel met ruimte voor drie tot zes personen. Komt in vier indelingen.
  • Sterckeman Starlett Graphite: een caravan met een tijdloos interieur. Dit model heeft veel ramen, waardoor de caravan voorzien is van veel lichtinval. Daarnaast is het voorzien van een hoog uitrustingsniveau. Komt in drie indelingen.
  • Sterckeman Evolution: design en functionaliteit staan bovenaan bij deze topcaravan. Uitgerust met een ruime keuken, badkamer en comfortabele bedden. Komt in drie indelingen.
Sterckeman Caravans 2023

Nieuwe 2023 Sterckeman caravans vindt u bij Caravan Centrum Emmen

Wilt u de nieuwe Sterckeman caravans in het echt komen bekijken? Dit is mogelijk! Kom langs in onze showroom aan de Navigatiestraat 7-8 in Emmen. Ook voor de modellen van vorig jaar kunt u bij ons terecht. Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:30 uur
  • Zaterdag: 09:00-17:00 uur

Wilt u liever in de avond een kijkje nemen? Geen probleem. Maak dan een afspraak via het nummer +31(0)591628530 en per e-mail op info@cc-emmen.nl. Voor de nieuwste Sterckeman caravans komt u langs bij Caravan Centrum Emmen!