Ontdek de nieuwe modellen van het merk Fendt Caravan uit het jaar 2022! De modellen zijn voorzien van innovatie en verbeteringen waar iedere caravan liefhebber blij van wordt.  Al jaren is Fendt Caravan marktleider in Nederland en in 2022 zijn de verwachtingen wederom hoog gespannen.

Fendt Caravans zijn te herkennen aan het opvallende exterieur en indrukwekkende achterkant. Eén van de kenmerken waar deze caravans om bekend staan, is het hoge afwerkingsniveau en goede isolatie. Op deze punten scoren de caravans van Fendt beter dan de concurrenten. De Fendt modellen uit 2022 zijn voorzien van technische innovaties en moderne details.


Fendt caravan 2022 modellen

Ook in 2022 kunt u weer rekenen op de volgende populaire modellen van Fendt:

  • Fendt Saphir
  • Fendt Bianco Selection
  • Fendt Bianco Activ
  • Fendt Tendenza
  • Fendt Opal
  • Fendt Diamant

Fendt Caravan biedt met deze modellen al jaren de perfecte mix tussen functionaliteit, design en betrouwbaarheid.


Fendt Saphir

De Fendt Saphir 2022 is één van de meest populaire modellen van Fendt Caravan. Dit model heeft een ruim en modern interieur. De zitkussens en rugkussens hebben een ergonomische vormgeving. De caravan is voorzien van verschillende ventilatie- en verwarmingsmogelijkheden.

De Fendt Saphir is verkrijgbaar in zes verschillende indelingen: de 465 SFB, 465 TG, 495 SFB, 495 SKM, 515 SG en de 560 SKM. Deze caravans zijn geschikt voor vier tot vijf personen.

Fendt Caravan Saphir 2022

Fendt Bianco Selection

De Fendt Bianco Selection is een perfecte tourcaravan. Het interieur van dit model kenmerkt zich door de ruime indeling en warme kleuren. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar voor dit model. Denk hierbij aan vloerverwarming, verschillende badkamerindelingen en opties in de keuken zoals een tweedeurs koel-/vriescombinatie. De Fendt Bianco Selection is verkrijgbaar in vijf indelingen: 465 SFB, 465 TG, 515 SG, 515 SKM en 550 SKM. De caravans zijn geschikt voor vier tot vijf personen.

Fendt Bianco Activ

Een perfecte keuze voor een sportieve caravan is de Fendt Bianco Activ. Evenals de Bianco Selection is het interieur van dit model ook eigentijds vormgegeven. Er is extra opbergruimte gecreëerd door middel van laden over de gehele lengte van de bedden. De Bianco Activ 2022 is uitgerust met een Combi 4 of Combi 6 gaskachel met digitaal bedieningspaneel. En verder is dit model uitgerust met een kledingkast met verlichting.

De Bianco Activ is geschikt voor twee tot zes personen en is verkrijgbaar in tien verschillende indelingen: 390 FHS, 445 SFB, 465 SFH, 465 SGE, 515 SD, 515 SGE, 550 KMG, 550 SD, 560 SKM en 720 SKDW.

Fendt Caravan Bianco Activ

Fendt Tendenza

De Fendt Tendenza 2022 straalt pure luxe uit! Overal lijkt aan gedacht te zijn. Het interieur is voorzien van warme, donkere kleuren en luxueuze details. De keuken is voorzien van oven met grill, 3-pits kook-spoelcombinatie en LED keukenverlichting. En ook qua techniek zijn er veel innovatieve details. Denk aan goede verwarming en klimaatregelaars, voldoende contactdozen en centraak TFT touchpanel.

De Fendt Tendenza is verkrijgbaar in vier verschillende indelingen: 465 SFB, 515 SG, 650 SFD en 650 SFDW.

Fendt Tendenza caravan 2021

Fendt Opal

Het interieur van de Fendt Opal 2022 richt zich op comfort en praktisch gemak. Er is sprake van een ruime L-vormige keuken met veel werkruimte. Naast het comfortabele tweepersoons comfortschuim bed is dit model ook uitgerust met een stapelbed. Het insectenhor in de deuropening naar buiten sluit en opent zonder geluid te maken.

De Fendt Opal caravan is verkrijgbaar in vijf verschillende indelingen: 515 SG, 515 SKF, 550 SG, 560 SG en 560 SRF. Deze indelingen zijn geschikt voor vier tot vijf personen.


Fendt Diamant

De Fendt Diamant serie is ook in 2022 weer het juweel van het caravanmerk. Het interieur is donker van kleur en de bekleding komt in een aantal luxe varianten. Op ruimte wordt niet bespaard. Zowel de zithoek, slaaphoek en badkamer zijn ruim opgezet. De Diamant serie is standaard voorzien van een Skylight panoramadakluik, LED verlichting, een oven en elektrische vloerverwarming.

De Fendt Diamant is geschikt voor vier personen en is verkrijgbaar in drie indelingen: 560 SF, 560 SG en 650 SGD.

Fendt Diamant caravan

Uw nieuwe Fendt Caravan 2022 vindt u bij Caravan Centrum Emmen

U bent van harte welkom in onze showroom om de Fendt 2022 modellen te komen bekijken. Daarnaast vindt u tevens de Fendt Caravan 2021 modellen bij ons. U vindt onze showroom in Emmen.

Van maandag tot vrijdag zijn we geopend van 08:30 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Past dit u niet? Op afspraak openen wij onze deuren ook graag in de avonduren voor u! We zijn bereikbaar op +31(0)591628530 en per e-mail op info@cc-emmen.nl.

Voor de nieuwste Fendt Caravan 2022 modellen komt u natuurlijk naar CC Emmen!