De nieuwe Hobby caravan 2023 is vanaf nu verkrijgbaar. De caravans van de Duitse fabrikant hebben beperkte wijzigingen en upgrades gekregen ten opzichte van het modeljaar 2022.

Voor het nieuwe seizoen 2023 zijn er geen nieuwe modellenreeksen bijgekomen. Echter heeft de Excellent serie minder indelingen gekregen en de Maxia reeks is met de nieuwe 585 UL indeling uitgebreid. Bovendien heeft de Excellent Edition vier nieuwe indelingen gekregen.


Kom langs bij Caravan Centrum in Emmen om de nieuwe modellen te bekijken in onze showroom. Zoekt u naar kwaliteit? Dan heeft Hobby het in huis.


Hobby caravan 2023 biedt ongekende luxe

De Hobby caravan kent in 2023 vele modellen. Het Duitse merk staat wederom bekend om voortdurende innovatie en ongekende all-inclusive luxe. ‘Wij maken mobiel vakantie vieren leuker, comfortabeler en betaalbaar’, aldus hun motto.


Gaat u in 2023 op reis? Doe dit dan in één van de kwaliteit caravans van Hobby. Dit vakantiehuis op wielen brengt u naar al uw favoriete vakantiebestemmingen in stijl. Kies voor kwaliteit en comfort: ga voor de Hobby 2023 caravan.

Hobby caravan 2023

Hobby caravan modellen 2023

Hobby heeft zoals ieder jaar een aantal modellen in 2023. U kunt kiezen uit veel van de oude vertrouwde modellen die u gewend bent. De series die u dit jaar terugvindt van Hobby zijn:

  • Hobby Beachy
  • Hobby Ontour
  • Hobby De Luxe
  • Hobby Excellent
  • Hobby Excellent Edition
  • Hobby Prestige
  • Hobby Maxia

Hieronder volgt toelichting bij de populaire modellen.

Hobby caravan modellen 2023

Hobby Beachy caravan

De Hobby Beachy caravan kreeg vorig jaar de ‘Caravan of the Year 2022 award’. Dit is niet voor niets zo: deze fantastische caravan combineert namelijk het binnen- en buitengevoel zoals geen andere caravan dat kan! Dit gevoel is behaald door het gebruik van natuurlijke materialen en stoffen. In enkele eenvoudige stappen verhuist u de eet- en zithoek naar buiten! Daarnaast heeft deze reeks veel opbergruimte, een praktische keuken en sfeervolle slaapplekken!


De Beachy is in 2023 verkrijgbaar in drie verschillende indelingen: de 360, 420 en 450. Aan u dus de vrijheid om te bepalen hoeveel ruimte uw strandgevoel nodig heeft! In het grootste model kunnen vier volwassenen of een gezin met kinderen comfortabel overnachten.


De Hobby Beachy caravan 2023 is verkrijgbaar vanaf €16.100,-.

Hobby Beach caravan 2023

Hobby Ontour

Bent u op zoek naar een caravan die licht in gewicht is? Dan is de Hobby Ontour voor u! Dit compacte model heeft een tijdloos interieur met alle benodigdheden voor een goede reis aan boord. De Ontour is verkrijgbaar in drie verschillende indelingen. Allemaal geschikt voor kleine auto’s. Maak de caravan compleet met verschillende extra’s, waardoor u nog meer comfort uit deze caravan haalt.


De Hobby Ontour 2023 is verkrijgbaar vanaf €23.550,-.

Hobby Ontour 2023

Hobby De Luxe

Bent u van plan om met het hele gezin op reis te gaan? Ga dan voor één van de vele Hobby De Luxe caravans. Deze modellen zijn prachtig gekleed met mooie decoratieve stoffen en warme houttinten. Daarnaast kunt u ze helemaal naar uw smaak maken met leuke extra’s. Geniet samen met uw gezelschap van de ruimte en comfort tijdens het reizen.


De Hobby De Luxe 2023 is verkrijgbaar vanaf €25.350,-.

Hobby De Luxe caravan 2023

Hobby Excellent

Een favoriet van de vakantieganger! De Hobby Excellent is ideaal voor trips naar de mooiste plekken. Wordt verliefd op het moderne design en sfeervolle verlichting. U kunt kiezen uit vijf verschillende indelingen. Kom volledig tot ontspanning in dit populair model.


De Hobby Excellent 2023 is verkrijgbaar vanaf €28.100,-.

Hobby Excellent caravan 2023

Hobby Excellent Edition

De Hobby Excellent Edition is een relatief nieuwe modellenreeks van Hobby. Als u deze caravans met één woord zou moeten omschrijven, is dat ‘veelzijdig’. Ze zijn namelijk ruim, licht in gewicht, uitermate gezellig en hebben een prachtig kleurrijk design. Bovendien heeft dit model opvallende LED-verlichting in de ruimte, wat een leuke sfeer creëert.


De Hobby Excellent Edition 2023 is verkrijgbaar vanaf €27.950,-.

Hobby Excellent Edition caravan 2023

Hobby Prestige

De Hobby Prestige is een buitengewoon luxe modellenreeks. Deze luxe uitstraling wordt weerspiegelt in de ruimtelijke opzet van het design. De Prestige beschikt over een ruim uitrustingspakket en veel opbergruimte voor al uw vakantiebenodigdheden.


Dit model heeft twaalf verschillende indelingen. In de ruimere versies is er zelfs een slaapplek voor zeven personen. In de caravan op vakantie gaan is nog nooit zo comfortabel geweest!


De Hobby Prestige 2023 is verkrijgbaar vanaf €32.250,-.

Hobby Prestige caravan 2023

Hobby Maxia

De Hobby Maxia onderscheid zich met een opvallend antracietkleurig design. Het minimalistisch ontwerp in combinatie met moderne functionaliteit resulteert in een luxe én exclusieve modellenreeks die geheid de aandacht trekt. Ervaar een nieuwe ervaring met deze premium caravans.


De Hobby Maxia 2023 is verkrijgbaar vanaf €36.150,-.

Hobby Maxia caravan 2023

Kom langs bij Caravan Centrum Emmen om de nieuwste Hobby caravans van 2023 te bekijken

Wilt u de nieuwste 2023 caravans van Hobby in het echt bekijken? Of de oudere Hobby caravans 2022? Kom dan langs bij Caravan Centrum Emmen. Wilt u meer informatie over de nieuwe caravans? Neem gerust contact met ons op via: +31 0591 628 530 of info@cc-emmen.nl.

Onze showroom vindt u aan de Navigatiestraat 7-8 in Emmen. Op dinsdagen tot en met vrijdagen tussen 08.30 uur en 17.30 uur en op zaterdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur bent u van harte welkom om onze modellen te komen bekijken. Wilt u liever in de avond komen? Dit kan! Maak dan van te voren een afspraak. Wij zetten alvast koffie voor u klaar zodat u in alle rust een Hobby caravan 2023 kunt uitzoeken.