2023 is weer een super jaar voor Sprite Caravans. De vertrouwde modellen zijn ook dit jaar vernieuwd en helemaal up-to-date met de nieuwste technologieën. Hierdoor zijn ze moderner en geavanceerder, maar blijven de tijdloze uitstraling behouden waar Sprite Caravan zo bekend om staat.

De caravans worden nog altijd geproduceerd in de productiefaciliteit van Engelands grootste producent van toercaravans, namelijk Swift Group Limited. Hier worden de modernste productiemethoden toegepast om de optimale gebruikerservaring te creëren. Lees hieronder verder over alle nieuwe Sprite caravans in 2023.


Sprite caravan 2023 modellen

Dit zijn alle Sprite caravans die beschikbaar zijn in 2023:

  • Sprite Basecamp: een caravan voor de echte avonturiers. Stevige polyester buitenzijde dat tegen een stootje kan. Daarnaast uitgerust met ruime uitrusting en comfortabele zitbanken. Komt in drie indelingen.
  • Sprite Alpine Sport: zeer ruime caravan met genoeg ruimte voor een luxe tweepersoonsbed of twee bedden. Tel daarbij op een ruime keuken, toiletruimte en hoge standaard uitrustingsniveau. Komt in één indeling.
  • Mondial SE: heeft een stevige polyester buitenzijde met een grote zitgroep, comfortabele slaapgelegenheid en ruime toiletruimte. Komt in drie indelingen.
  • Cruzer SR: een elegante caravan voorzien van een top slaapplaats, luxe badkamer met douchemogelijkheid en een uitgebreide uitrusting. Komt in zeven indelingen.

De nieuwste Sprite Caravans 2023 bij Caravan Centrum Emmen

Kom langs in onze showroom aan de Navigatiestraat 7-8 in Emmen om de nieuwste Sprite caravans 2023 in het echt te bekijken. Daarnaast hebben we daar ook de modellen van 2022 staan. Dit zijn onze openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:30 uur
  • Zaterdag: 09:00-17:00 uur

Komt u liever in de avonduren? Maak dan van te voren een afspraak met ons via het telefoonnummer +31(0)591628530 of per e-mail op info@cc-emmen.nl. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht. Voor de nieuwste Sprite caravan modellen komt u naar Caravan Centrum Emmen.