2023 is weer een super jaar voor Sprite Caravans. De vertrouwde modellen zijn ook dit jaar vernieuwd en helemaal up-to-date met de nieuwste technologieën. Hierdoor zijn ze moderner en geavanceerder, maar blijven de tijdloze uitstraling behouden waar Sprite Caravan zo bekend om staat.

De caravans worden nog altijd geproduceerd in de productiefaciliteit van Engelands grootste producent van toercaravans, namelijk Swift Group Limited. Hier worden de modernste productiemethoden toegepast om de optimale gebruikerservaring te creëren. Lees hieronder verder over alle nieuwe Sprite caravans in 2023.


Sprite caravan 2023 modellen

Dit zijn alle Sprite caravans die beschikbaar zijn in 2023:

  • Sprite Basecamp
  • Sprite Alpine Sport
  • Sprite Mondial SE
  • Sprite Cruzer SR

Dit is overigens het laatste jaar dat de Alpine Sport series geproduceerd gaat worden. In modeljaar 2023 gaat de Alpine Sport 370 EK nog verkrijgbaar zijn omdat deze indeling nog altijd zeer populair is. Vanaf 2024 gaat Sprite Caravan de focus volledig leggen op de Basecamp, Cruzer en Mondial.

Lees hieronder verder over de Sprite caravan 2023 modellenreeksen.


Sprite Basecamp

De Sprite Basecamp is dé caravan voor echte avonturiers. Het exterieur is gemaakt van stevige polyester dat tegen een stootje kan. Daarnaast is de caravan voorzien van een ruime uitrusting en een functioneel en robuust interieur met comfortabele zitbanken. Aan de achterzijde is een ruime toegangsdeur, waardoor het gemakkelijk is om surfplanken of zelfs fietsen mee te nemen! Kortom: een sportieve caravan die geen concessies doet aan comfort.

De Sprite Basecamp 2023 is verkrijgbaar met drie indelingen.


Sprite Alpine Sport

Dit type caravan oogt van buiten compact. Echter is het in ervaring zeer ruim van binnen! Deze lichte caravan van Sprite heeft namelijk ruimte voor een zitruimte, een luxe tweepersoonsbed of twee losse bedden, een keuken én een toiletruimte! Om het plaatje compleet te maken heeft het ook nog een hoge standaard uitrustingsniveau. Het is niet voor niet een bestseller van Sprite!

De Sprite Alpine Sport 2023 is verkrijgbaar met één indeling.


Sprite Mondial SE

De Mondial SE van Sprite biedt een luxe en moderne woonervaring. Het beschikt namelijk over een 3-ramen-front voor een prachtig uitzicht. Daarnaast is het uitgerust met een elektrische verwarming, keuken met luxe bakoven en zelfs een bluetooth radio. Net als de Basecamp is de Mondial SE gebouwd met een sterke polyester buitenzijde. Over de stevigheid van deze caravan hoeft u zich dus geen zorgen te maken!

De Sprite Mondial SE is verkrijgbaar met drie indelingen.


Sprite Cruzer SR

De Cruzer SR is een absolute trendsetter in de industrie. Luxe is een understatement: deze caravan is voorzien van alles wat u nodig heeft tijdens het reizen, waaronder een comfortabele slaapplek met ruimte voor een tweepersoonsbed, een badkamer met douchemogelijkheid en een moderne keuken met alle belangrijke keukenapparatuur van dien. Caravankenners weten het: dit is de topserie van Sprite.

De Sprite Cruzer SR is verkrijgbaar met zeven indelingen.


De nieuwste Sprite Caravans 2023 bij Caravan Centrum Emmen

Kom langs in onze showroom aan de Navigatiestraat 7-8 in Emmen om de nieuwste Sprite caravans 2023 in het echt te bekijken. Daarnaast hebben we daar ook de modellen van 2022 staan. Dit zijn onze openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 08:30-17:30 uur
  • Zaterdag: 09:00-17:00 uur

Komt u liever in de avonduren? Maak dan van te voren een afspraak met ons via het telefoonnummer +31(0)591628530 of per e-mail op info@cc-emmen.nl. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht. Voor de nieuwste Sprite caravan modellen komt u naar Caravan Centrum Emmen.