De nieuwe Hobby caravan 2022 is vanaf nu verkrijgbaar. De caravans van de Duitse fabrikant hebben nieuwe upgrades ten opzichte van het jaar ervoor. De Scandinavische uitstraling is hetzelfde gebleven, maar er zijn extra lijnen aan het design toegevoegd.

Verder zijn er twee nieuwe modellen en drie nieuwe modellenreeksen bijgekomen; de Beachy caravan, Excellent edition en de Maxia. Bij een caravan van Hobby weet u altijd dat u kwaliteit in huis haalt. Kom langs bij ons Caravan Centrum in Emmen en bekijk de nieuwe modellen in onze showroom.


Hobby caravan 2022 is innovatief

De Hobby caravan kent vele modellen in 2022. Het merk is innovatief en onderscheidt zich door de all-inclusive luxe die u standaard bij de caravan krijgt. Het motto van het 50-jarig bestaande merk luidt: ‘Wij maken mobiel vakantie vieren leuker, comfortabeler en betaalbaar’. Met de 2022 caravan van Hobby kunt u de tijd van uw leven hebben.

Geniet van een weekend weg, een vakantie of een rondreis in de kwalitatieve caravans van Hobby. Hiermee geniet u van alle comfort die u zich kunt wensen. Het mobiele vakantiehuisje brengt u naar uw favoriete vakantiebestemming. Ga voor kwaliteit, ga voor de Hobby 2022 caravan.

Hobby caravan 2022

Hobby caravan modellen 2022

Zoals u van Hobby gewend bent zijn er een aantal caravan modellen in 2022. Hierbij kunt u kiezen uit de modellen die u van Hobby gewend bent, maar zult u ook de Premium en de De Luxe Edition moeten missen. De series die u dit jaar wel terugvindt van Hobby zijn:

  • Hobby Beachy caravan
  • Hobby Ontour
  • Hobby De Luxe
  • Hobby Excellent
  • Hobby Excellent Edition
  • Hobby Prestige
  • Hobby Maxia

Hieronder leggen wij de meest populaire modellen uit.

Hobby caravan modellen 2022

Hobby Beachy caravan

De Hobby Beachy caravan is de winnaar van de ‘Caravan of the Year 2022 award’. Hierbij krijgt u a beach vibe on wheels. Deze serie is perfect om mee te nemen naar het strand, zoals de naam al doet blijken. Deze caravan combineert buiten en binnen met elkaar, waardoor het lijkt alsof u op het strand slaapt.

De Hobby Beachy caravan 2022 is verkrijgbaar vanaf €13.950,-.

Hobby Beach caravan 2022

Hobby Ontour

De caravan die altijd geschikt is, is de Hobby Ontour. Deze is licht in gewicht, heeft de eigentijdse basic design en inrichting. Alle opties die u nodig kunt hebben vindt u in deze Ontour serie. Maak de caravan compleet met verschillende extra’s, waardoor u nog meer comfort uit deze caravan haalt.

De Hobby Ontour 2022 is verkrijgbaar vanaf €20.600,-.

Hobby Ontour 2022

Hobby De Luxe

Bent u op zoek naar een gezinscaravan? Dan is de Hobby De Luxe 2022 iets voor u. Deze bevat warme houttinten en mooie decoratieve stoffen van hoge kwaliteit. Daarnaast kunt u de De Luxe caravan helemaal naar uw smaak maken. De opties zijn eindeloos, waardoor u voldoende ruimte heeft voor uw gezelschap en voldoende comfort ervaart tijdens uw reis.

De Hobby De Luxe caravan 2022 is verkrijgbaar vanaf €21.850,-.

Hobby De Luxe caravan 2022

Hobby Excellent

U kunt een perfecte vakantie beleven in de Hobby Excellent. De elegante caravan heeft 14 verschillende indelingen waaruit u kunt kiezen. De moderne inrichting van de caravan de Excellent bevat mooie, sfeervolle verlichting. Dit is hét model die geliefd is bij iedereen en waar jij tot complete ontspanning kunt komen!

De Hobby Excellent caravan 2022 is verkrijgbaar vanaf €24.950,-.

Hobby Excellent caravan 2022

Hobby Excellent Edition

Het nieuwe model van Hobby: Excellent Edition! Deze is ruim, licht in gewicht, veelzijdig en heeft een prachtig design. De zes indelingen waaruit je kunt kiezen zijn voornamelijk gericht op jonge gezinnen. De nieuwe lijnen in het design komen ook in deze serie naar voren. Daarnaast heeft het prachtige en opvallende LED-verlichting in de ruimte. Dit creëert nog meer sfeer en gezelligheid.

De Hobby Excellent Edition caravan 2022 is verkrijgbaar vanaf €24.400,-.

Hobby Excellent Edition caravan 2022

Hobby Prestige

In de Hobby Prestige vindt u een geavanceerde caravan. Met een design die de ruimtelijkheid goed weerspiegelt weet u zeker dat u comfortabel op vakantie kunt. De Prestige heeft een uitgebreid uitrustingspakket en veel opbergruimte. Hiermee kunt u alle spullen mee die u mee wilt op vakantie. Geen concessies nodig, alle ruimte voor al uw vakantiespullen.

De Hobby Prestige caravan 2022 is verkrijgbaar vanaf €28.200,-.

Hobby Prestige caravan 2022

Hobby Maxia 2022

Het nieuwe model van Hobby: Maxia 2022. Deze heeft een antracietkleurig ontwerp, welke zich onderscheid van de rest. Daarnaast is er een premiumstandaard, waarbij alleen de meest hoogwaardige afwerkingen aan de caravan zijn gedaan. De Maxia 2022 heeft een unieke look en feel, waardoor deze caravan luxe en exclusiviteit uitstraalt, met de kwaliteit die u van een Hobby gewend bent.

De Hobby Maxia caravan 2022 is verkrijgbaar vanaf €29.950,-.

Hobby Maxia caravan 2022

Waar kunt u op letten bij de aanschaf van een nieuwe Hobby caravan?

U wilt een nieuwe Hobby caravan kopen in 2022, maar er zijn een aantal aspecten waar u op kunt letten. Wij zetten er een aantal voor u op een rij.

  • Het gezelschap – met hoeveel mensen gaat u op vakantie? Houd hier zeker rekening mee wanneer u een nieuw model aanschaft.
  • Uw budget – de verschillende modellen hebben allemaal een ander prijskaartje. Daarentegen zijn alle Hobby caravans van goede kwaliteit en kunt u hier, bij goed onderhoud, jarenlang van genieten tijdens vakanties en weekendjes weg.
  • Uw interieursmaak – u heeft verschillende interieurstijlen waar u uit kunt kiezen bij een Hobby. Geniet u van warme houttinten of juist van een modernere uitstraling? Alles is mogelijk en u bepaalt de indeling van uw caravan en het interieur.

Verder kunt u bij een Hobby caravan zelf bepalen wat uw wensen zijn en hoe u deze invult. Er zijn veel dingen mogelijk. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden. Wilt u liever een model van voorgaande jaren? Kijk dan ook eens bij de Hobby caravans 2021 en Hobby caravans 2020.

Nieuwe hobby caravan aanschaffen

Kom naar Caravan Centrum Emmen om de nieuwste Hobby caravans van 2022 te bekijken

Kom langs naar ons Caravan Centrum Emmen voor de nieuwste Hobby caravans. 2022 staat om de hoek en in dit jaar kunt u ook weer genieten van de mooiste modellen. Wilt u eerst meer informatie? Neem contact op met onze specialisten via: +31 0591 628 530 of info@cc-emmen.nl.

U vindt onze showroom aan de Navigatiestraat 7-8 in Emmen. Iedere dinsdag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 08.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u in de avond komen? Dat is geen probleem. Maak een afspraak en wij zetten de koffie voor u klaar tijdens het uitzoeken van uw Hobby caravan 2022.