In het jaar 2021 krijgt de Hobby Caravan van de Duitse caravanfabrikant Hobby een nieuw jasje. Maar ook aan de binnenkant zijn er veranderingen aangebracht. In alle series zijn voor het nieuwe jaar talrijke verbeteringen en extra’s in de uitrusting toegevoegd. Alle Hobby’s, behalve de Premium, hebben een nieuw buitendesign gekregen.

De grootste verandering in de Hobby caravans in het jaar 2021 is aangebracht in de Hobby Excellent serie. Deze is namelijk uitgerust met een groot bed voorin, wat de caravan uitermate geschikt maakt voor koppels. Daarnaast zijn alle Hobby Caravan modellen in 2021 uitgerust met praktische keukendetails.


De verschillende series van de Hobby Caravan 2021

Ook in het jaar 2021 kunt u weer rekenen op de vertrouwde modellen van de Hobby Caravan:

  • Hobby Ontour 2021
  • Hobby De Luxe 2021
  • Hobby De Luxe Edition 2021
  • Hobby Excellent 2021
  • Hobby Prestige 2021
  • Hobby Premium 2021

Hobby Caravan staat al 50 jaar garant voor veilig, eenvoudig en ontspannen reizen.

verschillende series van de hobby caravan 2021

Hobby Ontour

De Hobby Ontour is het instapmodel van het merk. De caravan is erg licht en compact. Dit maakt de caravan ook geschikt voor een kleiner model auto. In het jaar 2021 is er aan de binnenkant niks aangepast, maar de buitenkant van de caravan heeft wel een nieuw design. De caravan is verkrijgbaar in vier indelingen.

De Hobby Ontour is verkrijgbaar vanaf € 18.750,-.

Hobby Ontour caravan 2021

Hobby De Luxe

De Hobby De Luxe is verkrijgbaar in achttien verschillende inrichtingen. Met een Hobby 2021 De Luxe weet u zeker dat u comfort krijgt. Het is een sportieve gezinscaravan, waarvan zes modellen verkrijgbaar zijn met kinderbedden.

De Hobby De Luxe is verkrijgbaar vanaf € 20.450,-.

Hobby De Luxe 2021

Hobby De Luxe Edition

De Hobby De Luxe Edition is in het jaar 2021 ongewijzigd gebleven aan de binnenkant. De buitenkant is gewijzigd, namelijk met nieuwe striping. Dankzij deze sportieve, dynamische lijnen valt de De Luxe Edition zeker op. Deze caravan is verkrijgbaar in zes verschillende indelingen.

De Hobby De Luxe Edition is verkrijgbaar vanaf € 22.450,-.

Hobby de luxe edition

Hobby Excellent

De Hobby Excellent is altijd al een elegante caravan geweest. Met veertien verschillende indelingen om uit te kiezen is er ongetwijfeld een model die goed bij u past. Met de sfeervolle verlichting en moderne inrichting is de caravan een lieveling van velen. En dat wordt in het jaar 2021 niet anders.

De Hobby Excellent Caravan is verkrijgbaar vanaf € 23.400,-.

hobby excellent 2021

Hobby Prestige

De Hobby Prestige is een geavanceerde caravan. In het jaar 2021 heeft deze serie een compleet nieuw interieur gekregen. Hierdoor heeft de caravan een chique uitstraling gekregen. Luxe zonder overdaad, daar staat de metamorfose voor. Ook voor grotere gezinnen is de Prestige uitermate geschikt. In het nieuwe jaar kunt u tussen de twaalf verschillende modellen zelfs kiezen voor een model met een aparte kinderhoek.

De Hobby Prestige is verkrijgbaar vanaf € 24.100,-.

hobby prestige 2021

Hobby Premium

Aan het unieke ontwerp van de Hobby Premium wordt in het jaar 2021 niks veranderd. Het interieur wordt daarentegen wel veranderd. De vijf nieuwe hoogglans meubeldecorsoorten bij in de kleuren metallic brons, magnolia en steen grijs maken dat de Premium er optisch indrukwekkend uitziet. De Premium serie is verkrijgbaar in vijf verschillende indelingen.

De Hobby Premium is verkrijgbaar vanaf € 28.100,-.

hobby premium 2021

Kom langs in onze showroom om de nieuwste Hobby Caravan 2021 modellen te bekijken

Bent u benieuwd naar de nieuwste modellen? In onze showroom in Emmen hebben wij deze voor u klaarstaan. Ook de Hobby Caravan 2020 modellen vindt u bij ons. Samen met u kunnen wij hier alle opties uitgebreid bespreken.

U vindt ons aan de Navigatiestraat 7-8 te Emmen. We zijn van dinsdag tot vrijdag geopend van 08:30 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Op afspraak openen wij onze deuren ook graag in de avonduren voor u!

Voor de nieuwste Hobby Caravan 2021 modellen komt u langs bij Caravan Centrum Emmen!