Truma Aventa Comfort

Van 3563.00
Voor 3385.00
Prijs inclusief BTW
 • Op voorraad

Truma Aventa Comfort

Merk: Truma

Na een verfrissende duik in het zwembad of in zee is het heerlijk om ook in uw caravan of camper koel te blijven. Met de Truma Aventa Comfort koelt of verwarmt u uw voertuig zeer snel en efficiënt op de camping. Ontspan op vakantie bij de ideale temperatuur, in ieder seizoen!

De ideale temperatuur met een comfortabele dakairco

Of u nu wilt koelen of verwarmen: met de Truma Aventa Comfort bereikt u altijd een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper. Deze Truma Aventa dakairco Comfort, heeft een koelvermogen van 2400 W. Dankzij de geïntegreerde warmtepomp heeft hij tevens een verwarmingsvermogen van 1700 W. De lucht wordt niet alleen gereinigd, maar ook ontvochtigd. Dankzij de grijze verdeler (ook verkrijgbaar in crèmekleurig), stroomt koele of warme lucht door de hele binnenruimte van uw voertuig. Uw airconditioningsysteem kan eenvoudig geplaatst en ingebouwd worden.

Belangrijkste voordelen

 • Past op elk voertuigdak
 • Koelvermogen van 2400 W, koelt zeer snel
 • Verwarmingsvermogen van 1700 W
 • Werkt zeer stil
 • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening en CP Plus bedieningspaneel
 • Op afstand te bedienen met iNet Box en gratis Truma App
 • Weegt slechts 37,46 kg
 • Zeer plat: complete stahoogte blijft behouden
 • Garantie: 2 jaar

Bereik de ideale temperatuur met een Aventa luchtverdeler

Of u nu wilt koelen of verwarmen: met de Truma Aventa luchtverdeler Comfort bereikt u altijd een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper. Deze verdeler hoort bij de Truma Aventa dakairco Comfort, die een koelvermogen heeft van 2400 W. Dankzij de geïntegreerde warmtepomp heeft hij een verwarmingsvermogen van 1700 W. De lucht wordt niet alleen gereinigd, maar ook ontvochtigd. Dankzij de grijze verdeler (ook verkrijgbaar in crèmekleurig), stroomt koele of warme lucht door de hele binnenruimte van uw voertuig. Uw airconditioningsysteem kan eenvoudigeplaatst en ingebouwd worden.

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Een groot voordeel van de Truma Aventa Comfort is dat hij op ieder dak past. Hij is daardoor ook zeer geschikt voor camperbusjes en motorhomes. De afmetingen van de dakairco zijn 26,5 x 60 x 100,8 cm (hxbxd) en met zijn 37,46 kg is hij lichtgewicht. Hij werkt op 230V en wordt bovenop uw caravan of camper gemonteerd op de plaats van het dakraam. De luchtverdeler werkt op 230V en wordt aan de binnenkant van het plafond bevestigd. Met de afstandsbediening stelt u de binnentemperatuur in stappen van één graad gemakkelijk in. U kunt ook gebruikmaken van het digitale CP Plus bedieningspaneel, waarmee u de verwarming en airco kunt programmeren. De luchtstroom wordt gelijkmatig tussen het voorste en achterste voertuiggedeelte verdeeld zonder tocht. Ook kunt u de luchtstroom van het plafond naar de vloer regelen. Omdat de luchtverdeler zeer plat is uitgevoerd – de afmetingen zijn 4,6 x 52,3 x 67 cm (lxbxh) – blijft nagenoeg de complete stahoogte behouden. De verdeler is uitgerust met dimbare led-verlichting die ook werkt wanneer u geen gebruikmaakt van de koel- of verwarmfunctie. In combinatie met de iNet Box bedient u uw airconditioningsysteem met behulp van de app eenvoudig op afstand met Bluetooth of sms.

Met de Truma Aventa Comfort zit u er heerlijk koel of juist lekker warm bij. Genieten van een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper was nog nooit zo eenvoudig!

Standaard montage in 40×40 dakluik.


Contact over dit product
  Wilt u meer weten? Of heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons

  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om
  Privacybeleid