Truma Aventa Compact plus

Van 3303.00
Voor 3185.00
Prijs inclusief BTW
 • Prijs is inclusief montage
 • Op voorraad

Truma Aventa Compact plus

Merk: Truma

Na een verfrissende duik in het zwembad of in zee is het heerlijk om ook in uw caravan of camper koel te blijven. De Truma Aventa dakairco Compact Plus past op ieder dak, ook op het kleinste. Koel uw voertuig op vakantie tot de ideale temperatuur en geniet!

De ideale temperatuur met een compacte dakairco

Met de Truma Aventa dakairco Compact Plus bereikt u altijd een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper. Deze airco heeft een koelvermogen van 2200 W en is uitgevoerd in de kleur wit. Hij koelt sneller dan elke andere airconditioning. De Truma dakairco voor de caravan is technisch geoptimaliseerd en is op dit moment een van de stilste airco’s die momenteel op de markt verkrijgbaar is. U ontspant dus in alle rust. De bijbehorende luchtverdeler Small wordt los geleverd en is verkrijgbaar in de kleuren grijs en crème. Uw airconditioningsysteem met CE-keurmerk kan eenvoudig na aanschaf geplaatst en ingebouwd worden.

Belangrijkste voordelen

 • Past op elk voertuigdak
 • Koelvermogen van 2200 W, koelt zeer snel
 • Werkt zeer stil
 • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening en CP Plus bedieningspaneel
 • Op afstand te bedienen met iNet Box en gratis Truma App
 • Weegt slechts 33,96 kg
 • Snel en efficiënt koelen
 • Zeer plat: complete stahoogte blijft behouden
 • Garantie: 2 jaar

Bereik de ideale temperatuur met een Aventa luchtverdeler

Met de Truma Aventa luchtverdeler Small bereikt u altijd een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper. Hij hoort bij de Truma Aventa dakairco Compact en Compact Plus. De lucht wordt niet alleen gereinigd, maar ook ontvochtigd. Dankzij de grijze luchtverdeler (ook verkrijgbaar in crèmekleurig), stroomt koele lucht door de hele binnenruimte van uw voertuig. Uw airconditioningsysteem kan eenvoudig na aanschaf geplaatst en ingebouwd worden. De luchtverdeler werkt op 230V en wordt aan de binnenkant van het plafond bevestigd.

Compact en gebruiksvriendelijk

Een groot voordeel van de Truma Aventa Compact Plus is dat hij op ieder dak past. Hij is daardoor ook zeer geschikt voor camperbusjes en motorhomes. De afmetingen van de dakairco zijn 26,6 x 56 x 78,5 cm (hxbxd) en met zijn 33,96 kg is hij lichtgewicht. Hij werkt op 230V en wordt bovenop uw caravan of camper gemonteerd op de plaats van het dakraam. De luchtverdeler wordt aan de binnenkant van het plafond bevestigd. De luchtstroom wordt gelijkmatig tussen het voorste en achterste voertuiggedeelte verdeeld zonder tocht. Ook kunt u de luchtstroom van het plafond naar de vloer regelen. Omdat de luchtverdeler zeer plat is uitgevoerd – de afmetingen zijn 4,6 x 49,6 x 55,6 cm (lxbxh) – blijft nagenoeg de complete stahoogte behouden. De verdeler is uitgerust met dimbare led-verlichting die ook werkt wanneer u geen gebruikmaakt van de koelfunctie. De binnentemperatuur stelt u gemakkelijk in op de gewenste stand met de afstandsbediening, maar u kunt ook gebruikmaken van het unieke digitale CP Plus bedieningspaneel om de airconditioning te programmeren. In combinatie met de iNet Box regelt u uw airconditioningsysteem met behulp van de Truma app eenvoudig op afstand met Bluetooth of sms.

Met de Truma Aventa Compact Plus zit u er heerlijk koel bij. Genieten van een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper was nog nooit zo eenvoudig!

Standaard montage in 40×40 dakluik.


Contact over dit product
  Wilt u meer weten? Of heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons

  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om
  Privacybeleid