Tafel Performance Superb 130

219.95
Prijs inclusief BTW
 • Op voorraad

Tafel Performance Superb 130

Merk: Westfield

Een fijne campingtafel mag niet ontbreken tijdens uw kampeervakantie. Geniet gezellig van een maaltijd in de buitenlucht met het gezin, of speel tot laat in de avond een spelletje. Met de Westfield Performance Superb 130 kiest u voor een stevige tafel waar u lang van zult genieten. Klap hem uit op uw bestemming en de vakantie kan beginnen!

Buiten genieten met uw campingtafel

Aan de Performance Superb 130 van Westfield kunt u met wel zes personen plaatsnemen. Lange benen? Geen probleem! Deze campingtafel heeft verstelbare poten, dus u stelt de hoogte zelf in tussen de 59 en 74,5 centimeter. Of u hem nou op een bestrate ondergrond of op een grasveld neerzet, de tafel staat overal stabiel dankzij de brede voetjes en het robuuste aluminium frame. Ook het tafelblad biedt u gemak. Dankzij het weer- en hittebestendige Sevelit-materiaal van het ovalen blad, kunt u er een warme pan op zetten zonder hem te beschadigen. Daarnaast kan uw tafel in alle weersomstandigheden buiten staan en is hij ook krasbestendig. Deze duurzame kampeertafel gaat dan ook jarenlang mee.

Belangrijkste voordelen

 • Plaats voor 6 personen
 • Sevelit tafelblad: weer-, hitte- en krasbestendig
 • In hoogte verstelbaar van 59 tot 74,5 cm
 • Afmetingen ingeklapt: 130 x 90 x 9 cm (lxbxh)
 • Gewicht: 16,6 kg

Neem uw campingtafel mee op reis

Deze campingtafel is inklapbaar, waardoor u hem gemakkelijk meeneemt op reis. Ook kunt u hem hierdoor goed wegzetten wanneer u hem niet gebruikt. Eenmaal opgeklapt heeft de tafel een formaat van 130 x 90 x 9 cm. Ook handig: het tafelblad is rondom afgewerkt met een slagvaste omranding van polypropyleen, zodat er geen vuil tussen de randen kan komen. Hij is daarom makkelijk schoon te maken. Kortom, de Westfield Performance Superb is een betrouwbare campingtafel die u gemakkelijk meeneemt en onderhoudt.

Met deze campingtafel geniet u waar u maar wilt van het buitenleven. Wilt u uw set compleet maken? Kies dan ook voor een fijne campingstoel. Naast tafels biedt Westfield een ruim assortiment aan comfortabele campingstoelen.


Contact over dit product
  Wilt u meer weten? Of heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons

  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om
  Privacybeleid