Tafel Performance Superb 115

134.95
Prijs inclusief BTW
 • Op voorraad

Tafel Performance Superb 115

Merk: Westfield

Op vakantie mag een prettige campingtafel niet ontbreken. Beleg een knapperig stuk stokbrood of eet een vers croissantje, op vakantie is het tijd om extra genieten. Dus ga heerlijk met je gezin aan tafel zitten in de buitenlucht en eet een maaltijd of speel een gezellig bordspel. Klap de stevige Westfield Performance tafel Superb uit en de vakantie kan beginnen!

Buiten genieten met uw campingtafel

Aan de Performance Superb 115 kunt u gezellig met zijn vieren plaatsnemen. Lange benen? Geen probleem! Deze campingtafel heeft verstelbare poten, dus u stelt de hoogte zelf in tussen de 59 en 74,5 centimeter. Of u hem nou op een bestrate ondergrond of op een grasveld neerzet, de tafel staat overal stabiel dankzij de brede voetjes en het robuuste aluminium frame. Ook het tafelblad biedt u gemak. Dankzij het hittebestendige materiaal van het vierkante blad, kunt u er een warme pan op zetten zonder hem te beschadigen. Daarnaast blijft de tafel er prachtig uitzien door het krasbestendige materiaal. Deze duurzame kampeertafel gaat dan ook jarenlang mee.

Belangrijkste voordelen

 • Plaats voor 4 personen
 • Duurzaam blad, hitte- en krasbestendig
 • In hoogte verstelbaar van 59 tot 74,5 cm
 • Afmetingen ingeklapt: 115 x 70 x 9 cm (lxbxh)
 • Gewicht: 11,7 kg

Neem uw campingtafel mee op reis

Deze campingtafel is inklapbaar, waardoor u hem gemakkelijk meeneemt op reis. Ook kunt u hem hierdoor goed wegzetten wanneer u hem niet gebruikt. Eenmaal ingeklapt heeft de tafel een formaat van 115 x 70 x 9 cm. Ook handig: het tafelblad is erg hygiënisch en vloeistoffen trekken moeilijk in het blad. Dit voorkomt dat het tafelblad in een oogwenk onder de gebruikssporen komt te zitten. Het vuil is dan ook makkelijk schoon te maken. Kortom, de Westfield Performance Superb is een betrouwbare campingtafel die u gemakkelijk meeneemt en onderhoudt.

Met deze campingtafel geniet u waar u maar wilt van het buitenleven. Wilt u uw set compleet maken? Kies dan ook voor een fijne campingstoel. Naast tafels biedt Westfield een ruim assortiment aan comfortabele campingstoelen.


Contact over dit product
  Wilt u meer weten? Of heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons

  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om
  Privacybeleid