De Sterckeman caravans van 2025 zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar! De caravans van dit Franse merk staan al jaren garant voor comfort, design en innovatie.

Hieronder leest u meer over de nieuwe Sterckeman caravan modellen van 2025.


De technologie achter de Sterckeman caravans 2025

Sterckeman caravans worden ook in 2025 gebouwd met behulp van IRP technologie. Deze technologie voorziet uw caravan van een uitstekende isolatie, zowel tegen temperatuur als tegen geluid. Door een combinatie van hout en composiet krijgen de wanden en vloer van uw Sterckeman caravan ook in 2025 een extra stevige structuur, waardoor de levensduur van uw caravan sterk verlengd wordt. Bovendien zorgt de polyester buitenlaag ervoor dat u beschermd bent tegen alle weersomstandigheden. Zo kunt u met uw Sterckeman caravan 2025 in alle seizoenen comfortabel op reis.


Sterckeman caravan modellen 2025

Voor 2025 heeft Sterckeman besloten om geen nieuwe Open Edition caravan op de markt te brengen. Daarom biedt Sterckeman dit jaar maar twee modellen aan:

  • Easy 2025
  • Sport Edition 2025

Sterckeman Easy 2025

De Sterckeman Easy 2025 caravan is het perfecte instapmodel. Hij is licht van gewicht en dus makkelijk te manoeuvreren. Bovendien is hij voorzien van een uitstekende basisuitrusting, zodat u alles heeft wat u nodig kunt hebben. Deze uitrusting kunt u verder uitbreiden met het Safety Pack, voorzien van een aks stabilisator, schokbrekers en een reservewiel, of met het Ambition Pack, waar onder andere een dakluik, een serviceluik en een hordeur bij komen. In deze compacte 2025 Sterckeman caravan is er plek voor maximaal 6 personen, afhankelijk van de bedden die u kiest. Zo kunt u kiezen uit een dwarsbed of twee enkele bedden, en kunt u een stapelbed laten toevoegen. Of u nu met zijn tweeën gaat of met uw gezin, dit is de ideale caravan voor elke reis. 

De Sterckeman Easy 2025 is beschikbaar in 4 modellen en is verkrijgbaar vanaf €17790


Sterckeman Sport Edition 2025

Voor wie een wat uitgebreidere caravan wil heeft Sterckeman de Sport Edition 2025. Dit model is volledig uitgerust, inclusief het Ambition Pack en een (gas) verwarming. Zo kunt in alle seizoenen met comfort reizen. Met de verschillende bedvarianten is er plaats voor maximaal 5 personen, afhankelijk van of u een stapelbed laat toevoegen. Wat dit model extra interessant maakt is de robuuste polyester body en de strakke prijsstelling. De Sterckeman Sport Edition 2025 staat garant voor vele mooie avonturen. 

De Sterckeman Sport Edition 2025 is beschikbaar in 4 modellen en is verkrijgbaar vanaf €24490


Voor uw Sterckeman caravan 2025 komt u naar CC-Emmen!

Om de Sterckeman caravans voor 2025 van binnen te bekijken bent u van harte welkom in onze showroom aan de Navigatiestraat 7-8 in Emmen. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen met het vinden van het beste model en de juiste inrichting om aan uw reiswensen te voldoen. U kunt bij ons ook terecht voor de Sterckeman 2024 caravan modellen

Kom bij ons langs voor uw nieuwe Sterckeman 2025 caravan!