Opstap Westfield Performance Prostep 2

119.95
Prijs inclusief BTW
 • Niet op voorraad

Opstap Westfield Performance Prostep 2

Merk: Westfield

Stap veilig en gemakkelijk uw voertuig in of uit met de Westfield Performance Prostep 2. Dit opstapje voor de caravan of camper is niet alleen super stabiel, maar ook eenvoudig te gebruiken. Dankzij de hoge kwaliteit van Westfield profiteert u jarenlang van dit opstapje.

Eenvoudig en veilig opstapje

Heeft uw voertuig een hoge opstap? Dan komt de Prostep 2 goed van pas. De Prostep 2 bestaat uit twee opstaptreden en is 38 cm hoog. Zo loopt u gemakkelijk uw camper of caravan in zonder een grote stap te hoeven maken. De treden bieden genoeg ruimte om op te staan en zijn voorzien van profiel, wat ervoor zorgt dat u niet uitglijdt. Ook is hij aan elke ondergrond aan te passen dankzij de vier verstelbare poten. Op een oneven ondergrond kunt u de pootjes zo verstellen dat de Prostep 2 toch stabiel staat. Daarnaast hebben de poten van dit opstapje extra brede voetstukken. Dit zorgt voor een goede drukverdeling en hierdoor prikken de poten niet door uw tentdoek heen.

Belangrijkste kenmerken

 • Geschikt voor campers, caravans en kampeerbusjes
 • draaggewicht: 200 kg
 • Extra brede voetstukken
 • 4 verstelbare voetjes
 • Gemaakt van aluminium
 • 64 x 48 x 38 cm (lxbxh)

Extra comfort

Dankzij de Prostep 2 loopt u gemakkelijk uw voertuig in. Wilt u graag nog wat extra ondersteuning? Voeg dan de Westfield Performance Prostep 2 leuning toe aan uw opstapje. Terwijl u het trapje betreedt, kunt u de leuning vastpakken voor extra ondersteuning. Dit komt handig van pas als u wat minder goed ter been bent, maar wel van uw kampeervakantie wilt genieten. Deze leuning wordt aan de Prostep gemonteerd. Als u verder reist kunt u de schroeven eruit halen, zodat het stapje en de leuning makkelijker te vervoeren zijn. U kunt de Prostep 2 tijdens het vervoer compacter maken door de onderste trede in te schuiven onder de bovenste trede. Zo neemt u uw opstapje en de leuning overal mee naartoe.

Maak het uzelf makkelijk en kies voor het gemak van de Performance Prostep 2 van Westfield. Zo geniet u optimaal van uw kampeervakantie.


Contact over dit product
  Wilt u meer weten? Of heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons

  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om
  Privacybeleid