De Sprite caravans van 2025 zijn vanaf nu bij ons verkrijgbaar! Sprite is onderdeel van Swift Group Limited, en is de grootste producent van caravans in het Verenigd Koninkrijk. Ze streven ernaar om met het beste materiaal te zorgen dat u probleemloos op vakantie kunt. Zo heeft u eindeloos plezier van uw Sprite caravan 2025.

Lees hieronder meer over de Sprite caravan modellen van 2025.


De Sprite caravans van 2025

De Sprite caravan modellen van 2025 zijn:

  • Sprite Mondial SE
  • Sprite Cruzer SR

Sprite heeft vorig jaar besloten om de Sprite Alpine Sport en Sprite Basecamp niet meer te produceren. In plaats daarvan hebben ze extra geïnvesteerd in de Sprite Mondial SE en de Sprite Cruzer SR. Ook in 2025 zijn beide caravan modellen van Sprite opgebouwd met een Smart++ methode, waardoor de caravans van Sprite beschermd zijn tegen vochtinwerking en steenslag. Hierdoor kunt u extra veilig op reis met de 2025 caravans van Sprite. 


Mondial SE 2025

De Mondial SE 2025 is een stijlvolle en compacte caravan van Sprite. Door het panoramisch dak voelt de caravan ruim aan, ondanks het compacte design. Deze caravan komt in 4 indelingen zodat de caravan zo uitgebreid kan worden als u zelf wilt. U kunt kiezen voor een compact model met slaapplek voor 2 personen, of u kunt een uitgebreidere indeling kiezen met een compacte eindkeuken en plaats voor maximaal 4 personen. Bovendien staat deze caravan garant voor jarenlang vakantieplezier door de Smart++ opbouwmethode, zodat uw caravan beschermd is tegen vochtinwerking en steenslag. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is wat uw volgende vakantiebestemming wordt. 

De Sprite Mondial SE 2025 komt in 4 indelingen en is beschikbaar vanaf € 28.895,-


Cruzer SR 2025

Sprite heeft de Cruzer SR lijn vorig jaar helemaal vernieuwd van buiten, met nu een strakke voorkant en stoere bestickering. De Sprite Cruzer SR 2025 caravan is niet alleen van buiten een lust voor het oog, maar voldoet aan een hoge standaard. Door de ruime keuken met een koelkast van 133 liter is het net alsof u uw keuken van thuis mee heeft op vakantie. En door de luxe badkamer met douchemogelijkheid bent u van alle gemakken voorzien. Bovendien is deze caravan voorzien van moderne apparatuur en een luxe stoffering, waardoor u de luxe van thuis mee neemt op vakantie. 

De Sprite Cruzer SE 2025 komt in 6 indelingen en is beschikbaar vanaf € 37.195,-


Kom voor de nieuwe Sprite caravans 2025 naar CC-Emmen

De nieuwe Sprite caravans van 2025 zijn bij ons verkrijgbaar. Heeft u vragen? Dan kunt u ons telefonisch of via de mail bereiken. Wilt u de caravans van binnen bekijken en samen met ons het juiste model en indeling voor uw voorkeuren uitzoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom aan de Navigatiestraat 7-8 in Emmen. Als u liever een Sprite caravan uit 2024 wilt, bent u bij ons ook aan het juiste adres! 
Kom bij ons langs voor de Sprite caravans 2025!