Mestic Koelbox Thermo Elektrisch MTEC-28 AC/DC

104.95
Prijs inclusief BTW
 • Op voorraad

Mestic Koelbox Thermo Elektrisch MTEC-28 AC/DC

Merk: Mestic

Op zoek naar een lichtgewicht koelbox om mee te nemen tijdens dagjes weg? Dan is deze Mestic thermo-elektrische koelbox de ideale keus! Hij koelt tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur en is daardoor ook geschikt voor vakantiebestemmingen met milde temperaturen. De MTEC-28 houdt tot 26 L inhoud koel, zowel onderweg als op de bestemming.

Thermo-elektrische koelbox 12 V en 230 V

Kies je voor de thermo-elektrische koelbox van Mestic? Dan kies je voor een koelbox die ideaal is voor dagjes weg. Neem hem eenvoudig mee naar bijvoorbeeld het strand of een picknick, dankzij zijn lichte gewicht van 4,5 kg. De koelcapaciteit van de Mestic MTEC-28 is ook geschikt voor vakantiebestemmingen met milde zomertemperaturen. De draagbare elektrische koelbox met 12 V en 230 V aansluiting koelt namelijk tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur. Vervolgens zorgt de hoogwaardige isolatie ervoor dat de bereikte temperatuur lang behouden blijft. Desondanks raden we aan om drink- en etenswaren gekoeld in de koelbox te stoppen. Zo haal je alles uit het koelvermogen en voorkom je onnodig energieverbruik. De elektrische koelbox beschikt ook over een energiebesparende eco-stand.

Belangrijkste voordelen

 • Koelt tot 20 °C onder de omgevingstemperatuur
 • Perfect voor dagjes weg en milde zomers
 • Met 12 V en 230 V aansluiting
 • Eco-stand voor lager stroomverbruik
 • Inhoud: 26 L (geschikt voor 1,5 L flessen)
 • Afmetingen: 45,7 x 39 x 30 cm (hxbxd)

Keep it cool: 20 °C onder omgevingstemperatuur

Je vakantie of dagje uit begint op de weg ernaartoe! Geniet met de Mestic MTEC-28 onderweg al van koele drankjes en verse etenswaren. De thermo-elektrische koelbox werkt met de bijgeleverde autolader uitstekend als autokoelbox (12 V). Door het compacte formaat neemt hij weinig kostbare ruimte in beslag. Daarnaast kun je de koelbox bij aankomst op de bestemming ook op een stopcontact aansluiten (230 V). Zo blijft de inhoud, tot 26 L, heerlijk koel. Wil je liever wat hapjes warmhouden? Zet de switch dan over naar ‘hot’ om de koelbox op verwarmen te zetten.

Neem de compacte MTEC-28 thermo-elektrische koelbox overal mee naartoe! De lichtgewicht koelbox is ideaal voor dagjes weg. Zo heb je altijd gekoelde drankjes en verse snacks bij de hand. Bij milde temperaturen functioneert hij ook op de vakantiebestemming als een prima koelkast. Voldoet een kleiner formaat koelbox? Kijk dan eens naar de Mestic MTEC-25.

Specificaties

Merk Mestic
Serie MTEC
EAN code 8712757461813
Primaire kleur Grijs
Secundaire kleur Grijs
Breedte (cm) 30
Hoogte (cm) 45,7
Lengte (cm) 39
Gewicht (kg) 4,5
Eco-functie Ja
Energielabel F
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 26
Koeltechniek Thermo elektrisch
Materiaal Kunststof
Snoerlengte (m) 1,4
Aansluitspanning 230V AC
Temperatuurbereik koelt tot 20 graden onder omgevingstemperatuur
Verwarmingsfunctie Ja
Vriesfunctie Nee
Wielen Nee
Aansluitspanning 230V AC

Contact over dit product
  Wilt u meer weten? Of heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons

  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om
  Privacybeleid