In het najaar komen de Sprite caravan 2021 modellen binnen. Bij Sprite draait alles om kwaliteit en veiligheid en in het jaar 2021 is dit niet anders. De caravanmodellen worden geproduceerd door Swift Group Unlimited en uitsluitend met de allerbeste materialen. Als één van de officiële Sprite dealers beschikken wij elk jaar over de nieuwste modellen.

Sprite caravan staat voor design en vakantieplezier. Deze sportieve caravans worden opgebouwd met de Smart ++ techniek. De buitenkant van de caravans wordt voorzien van een polyester laag, waardoor de caravans onder andere goed bestand zijn tegen vocht. De binnenkant wordt niet gemaakt van hout, maar van polyurethaan. Hierdoor kan er nooit vocht naar binnendringen. De Met de Sprite caravan 2021 bent u klaar voor avontuur!


Sprite caravan 2021 modellen

Net als in de voorgaande jaren bestaat de Sprite caravan serie uit de volgende modellen:

  • Sprite Basecamp
  • Sprite Alpine Sport
  • Sprite Mondial SE
  • Sprite Cruzer SR

Onbezorgd op vakantie doet u met een Sprite caravan!

Sprite caravan 2021 modellen

Sprite Basecamp 2021

De Sprite Basecamp is een caravan voor de avonturier. Het heeft een aerodynamische daklijn, een sportief buitendesign en ruige spoilers. Doordat de buitenkant gemaakt is van polyester, kan de Basecamp wel tegen een stootje.

In 2021 is er, naast de Basecamp 2, een nieuwe variant bij gekomen: de Basecamp 4. Deze variant heeft een ruime zit voorin en een klein zitje achterin. Het zitje is daarnaast ook om te bouwen tot een stapelbed, waardoor vier mensen in de caravan kunnen slapen.

De Sprite Basecamp is verkrijgbaar vanaf €24.495,-.

Sprite Basecamp 2021 caravan

Sprite Alpine Sport

Deze caravans staan voor design en vakantieplezier. In het nieuwe seizoen is de Alpine Sport van Sprite weer helemaal up-to-date met nieuwe stofferingen en moderne buitendecoratie. Ook in het nieuwe jaar kunt u weer rekenen op Smart ++, klasse 3 isolatie en verwarming en diverse veiligheidsvoorzieningen.

In 2021 kunt u kiezen uit de Alpine Sport 420 CT, 370 EK, 450 CF, 470 CF en 490 CE. Deze caravans zijn geschikt voor twee tot vier personen.

De Sprite Basecamp caravans zijn verkrijgbaar vanaf €19.795,-.

Alpine Sport caravan

Sprite Mondial SE

In het jaar 2021 geeft Sprite tien jaar garantie op vochtinwerking bij de Sprite Mondial SE. Deze serie heeft een ruime keuken met ovencombinatie, comfortabele zitbanken en bluetooth verbinding met de ingebouwde speakers. Daarnaast hebben de caravans een uitgebreide standaardvoorziening, met onder andere warm water, gas- en elektrische verwarming.

De Sprite Mondial SE is verkrijgbaar in vier verschillende varianten: 420 SE, 470 SE, 490 SE en 495 SE. Deze caravans zijn geschikt voor twee tot vier personen.

De Mondial SE caravans van Sprite zijn verkrijgbaar vanaf €22.795,-.

Mondial caravan Sprite

Sprite Cruzer SR

In het nieuwe jaar introduceert Sprite nogmaals een nieuwe indeling, welke gebaseerd is op het succesverhaal van de Cruzer 635 R: de Cruzer 550 SR. Deze variant is net iets korter. De Sprite Cruzer caravans zijn uitgerust met een Truma Combi unit, welke voor warm water en verwarming zorgt, een bluetooth radio en een Swift Command systeem. Door middel van dit systeem kunt u vrijwel alle apparatuur in de caravan bedienen met de Swift Command app op uw telefoon.

De Sprite Cruzer is verkrijgbaar in de volgende indelingen: 460 SR, 480 SR, 492 SR, 495 SR, 520 SR, 550 SR en 635 SR.

De Sprite Cruzers zijn verkrijgbaar vanaf €25.895,-.

Sprite Cruzer SR

Koop de Swift caravan 2021 modellen bij Caravan Centrum Emmen

De nieuwste modellen van de Swift caravan zijn bij ons in de showroom verkrijgbaar. U vindt ons aan de Navigatiestraat 7-8 in Emmen. Op werkdagen zijn we geopend van 08:30 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Past dit u niet? Wij openen onze deuren ook graag in de avonduren voor u. Neem contact met ons op om een afspraak te maken! We zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)591628530 en per e-mail op info@cc-emmen.nl.

Kom voor uw nieuwe Swift Caravan in 2021 langs bij CC Emmen!