Stoel Barletta Comfort plus

149.95
Prijs inclusief BTW
 • Niet op voorraad

Belangrijkste voordelen

 • Ventilerende en weerbestendige Airmesh bekleding
 • Verhoogde rugleuning en armleuningen, breder zitvlak
 • Draagvermogen tot wel 160 kg
 • 2 jaar garantie

Stoel Barletta Comfort plus

Merk: Travellife

Met de Travellife Barletta Comfort Plus komt u helemaal tot rust op de camping of elders. De stoel is speciaal ontworpen om grotere mensen extra comfort te bieden. Door de verlengde rugleuning en het bredere zitvlak zit u heerlijk op deze standenstoel. Klap hem uit, zet uw zonnebril op en het genieten kan beginnen!

Comfortabele campingstoel

Lekker achteruit met de zon in uw gezicht, of juist rechtop, gezellig kletsend met uw vrienden. In de Barletta Comfort Plus van Travellife komt u volledig tot rust met wel zeven verschillende standen. De bekleding is zacht en elastisch, waardoor u heerlijk zit. Daarnaast is de campingstoel voorzien van extra voering voor optimaal zitcomfort. Deze voering bestaat uit Airmesh materiaal: een vulling met een honinggraatstructuur. Dit betekent dat de vulling niet gesloten is, maar voorzien is van openingen. Hierdoor blijft water niet zitten na een regenbui en is de stoel heerlijk ventilerend op een warme zomerdag. Bij elke weeromstandigheid geniet u van deze kampeerstoel.

Belangrijkste voordelen

 • Ventilerende en weerbestendige Airmesh bekleding
 • Verhoogde rugleuning en armleuningen, breder zitvlak
 • Draagvermogen tot wel 160 kg
 • 2 jaar garantie

Comfort en gemak voor iedereen

De ideale kampeerstoel is voor iedereen anders. Dat is het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van de Barletta Comfort Plus. Ten opzichte van de Barletta Comfort heeft deze campingstoel een verhoogde rugleuning en armleuningen. Hierdoor biedt dit unieke item optimaal zitcomfort voor mensen langer dan 1,80 m. Daarnaast heeft deze standenstoel een breder en dieper zitvlak. Dankzij een extra versteviging in het frame heeft hij een draagvermogen van maar liefst 160 kg. Een paar kleine aanpassingen maken al een groot verschil! Ondanks deze aanpassingen is de Barletta Comfort Plus nog steeds goed te vervoeren. De opvouwbare stoel meet ingeklapt 114 x 66 x 10 cm en hij weegt 5,5 kg. Hij past dus makkelijk in uw bagage!

Geniet met de Barletta Comfort Plus van ontspannen dagen op vakantie of in de vertrouwde omgeving van uw eigen tuin. Bekijk voor nog meer comfort ook eens de Barletta Comfort voetenbank om de voeten omhoog te doen. Hiermee transformeert u uw campingstoel in een heerlijke ligstoel.


Contact over dit product
  Wilt u meer weten? Of heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons

  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om
  Privacybeleid